Android çevirmeli ağ sorunu yardım

cipro06

Doçent
Reaksiyon puanı
4
Android 2.1 telefonum üzerinden data kablosu ile çevirneli ağ ile internete bağlanmak istiyorum fakat hata 628 kodu alıyorum.turkcel hatla bağlanmaya çalışıyorum olmuyor.diğer hattım vodafone ile çevirmeliağ ile bağlantıda sorunsuz giriyorum.turkcellde bir anormallik var araştırmama rağmen bir türlü çözemiyorum.acaba çevirme numarasında farklılık olabilirmi diye bir sürü numara demedim fayda etmedi.*99# ile vodafone sorunsuz giriyor.cinlerim tepeme geldi... yardım lütfen

cipro06

Doçent
Reaksiyon puanı
4
adroid adroid diye öğünüyorlar kimsede birşeyden çakmıyor.1 ayı geçti yazalı 1 kişi cevap yazmadı

Kurşun Kalem

Profesör
Reaksiyon puanı
58
Kimsenin android üzerinden çevirmeli ağa bağlandığını sanmıyorum bu forumda. O yüzden kimse cevap yazmıyor olabilir.

cipro06

Doçent
Reaksiyon puanı
4
sen şimdi şunu mu diyorsun dostum.kimse cep telefonunu modem olarak kullanıp internete girmiyor.bence yanılıyorsun

Kadima

Rektör
Reaksiyon puanı
841
sen şimdi şunu mu diyorsun dostum.kimse cep telefonunu modem olarak kullanıp internete girmiyor.bence yanılıyorsun

direk wifi hotspot özelliği olduğu için uğraşmıyoruz :) ayrıca 2.1 için wifi tether uygulaması yok mu?

cipro06

Doçent
Reaksiyon puanı
4
bir bağlantı kurmak için öncelikle adroid sürücün olacak ve bir ağ kurman lazım bende adroid 2.1 var.sorun burda zaten.2.2 olsa wifi ilede bağlanılabiliyor.işin özü ben telefonu modem yaparak internete laptoptan girmek istiyorum.nokiadan giriyorum.adroid ten vodofone giriyor fakat turkcell aynı yolla girmiyor.yol farketmez benim cep ile baplanıp laptoptan internete girme amacım...

direk wifi hotspot özelliği olduğu için uğraşmıyoruz :) ayrıca 2.1 için wifi tether uygulaması yok mu?
wifi tether yanlış bilmiyorsam tam tersi için pcden cebe bağlanmaya yarıyor

Koca Adam

Profesör
Reaksiyon puanı
13
Wifi tetheri bir deneyin derim ayrica telefonun modeli ne

isveçli

Profesör
Reaksiyon puanı
10
Bu konu bana çok yabancı gelmedi ancak sene 2000lerde kullandığım bir bağlantı olması nedeniyle artık hiç bir fikrim yok

Kadima

Rektör
Reaksiyon puanı
841
wifi tether için root lazım zaten rootlasam 2.2 yaparım.başka birşey varmı önereceğin.samsung galaxy 5 gt 5503

dostum neden rootlamıyorsunki? tekrar unroot yapıp eski haline getirebiliyorsun?
ayrıca wifi tether telefondaki interneti wifi aracılığıyla paylaşmanı sağlıyor.kullanıyorum ben. :)

cipro06

Doçent
Reaksiyon puanı
4
dostum neden rootlamıyorsunki? tekrar unroot yapıp eski haline getirebiliyorsun?
ayrıca wifi tether telefondaki interneti wifi aracılığıyla paylaşmanı sağlıyor.kullanıyorum ben. :)
wifi tether ı biraz önce denedim yine sorun var bağlamıyor bağlantı üzerinde ünlem işareti çıkıyorve internete girmiyor.garip birşye ben çözemedim bu işi...

cipro06

Doçent
Reaksiyon puanı
4
birde bunu dene istersen üstelik root gerektirmiyor :) (1-Click WiFi Tether No Root)
https://play.google.com/store/apps/...vbS5kaXlwaG9uZWdhZGdldHMud2lmaWhvdHNwb3QiXQ..
bir kaç tane bunu benzer denedim onuda deneyim ama olacağını sanmıyorum.çevirmeli ağda vodafone bağlanıyor android üzerinden ama turkcell hat bağlanmıyor.tuhaflık usb modem var bununla vodafone da turkcllde4 bağlanıyor.nokia ile her ikisi bağlanıyor.böyle tuhaf bi durum

Kadima

Rektör
Reaksiyon puanı
841
bir kaç tane bunu benzer denedim onuda deneyim ama olacağını sanmıyorum.çevirmeli ağda vodafone bağlanıyor android üzerinden ama turkcell hat bağlanmıyor.tuhaflık usb modem var bununla vodafone da turkcllde4 bağlanıyor.nokia ile her ikisi bağlanıyor.böyle tuhaf bi durum

senin yazın bunlardan daha tuhaf dostum anlayana kadar bin takla atıyorum :D
2.1 e göre pek iyi birşey yok zaten madem 2.2 oluyor telefonun kullan bunu bence :)

cipro06

Doçent
Reaksiyon puanı
4
senin yazın bunlardan daha tuhaf dostum anlayana kadar bin takla atıyorum :D
2.1 e göre pek iyi birşey yok zaten madem 2.2 oluyor telefonun kullan bunu bence :)
bir sürü yazı yazdım silindi sinir etti beni...:)yaaaaaaaaaaasadadaaaaaaaaaaaaaaaaacxscsascaassac

kpln04

Profesör
Reaksiyon puanı
2
Android 2.1 telefonum üzerinden data kablosu ile çevirneli ağ ile internete bağlanmak istiyorum fakat hata 628 kodu alıyorum.turkcel hatla bağlanmaya çalışıyorum olmuyor.diğer hattım vodafone ile çevirmeliağ ile bağlantıda sorunsuz giriyorum.turkcellde bir anormallik var araştırmama rağmen bir türlü çözemiyorum.acaba çevirme numarasında farklılık olabilirmi diye bir sürü numara demedim fayda etmedi.*99# ile vodafone sorunsuz giriyor.cinlerim tepeme geldi... yardım lütfen
2.1 de wifi tether yok 2.2 ve üzerinde mevcut

adroid adroid diye öğünüyorlar kimsede birşeyden çakmıyor.1 ayı geçti yazalı 1 kişi cevap yazmadı

android ile ne alakası var adam vodafone bağlanıyor turkcell bağlanmıyor diyor