Android .bin uzantılı dosya uygulaması

darkagresif06

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Arkadaslar youtube mp3 ceviriciden mp3 dosya indirmeye calisiyorum. Cihazim htc explorer .bin uzantili dosyalari indiriyorum ama acamiyorum. Eger bileniniz varsa boyle bir uygulama yorumlarini esirgemesin lutfen yardim edin...

Kadima

Rektör
Reaksiyon puanı
841
Arkadaslar youtube mp3 ceviriciden mp3 dosya indirmeye calisiyorum. Cihazim htc explorer .bin uzantili dosyalari indiriyorum ama acamiyorum. Eger bileniniz varsa boyle bir uygulama yorumlarini esirgemesin lutfen yardim edin...

.bin uzantılı dosyaları telefon açamaz. zaten açıpta ne yapıcaksın ki?

darkagresif06

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Muzikleri hangi programla aciyoruz? Ben mp3 ceviriciden indiriyorum muzigi .bin yaziyor ama acmiyor bunun icin bildigin bir uygulama var mi?

Kadima

Rektör
Reaksiyon puanı
841
Okey tesekkurler yapabilirsin beni de bilgilendir. :)

m.youtube.com dan yapınca olmuyor. masaüstü görünümüne geçip direk youtube.com olarak linki çeviriciye yapıştırman lazım :)
birde ben çeviri sitesi için clipconverter.cc adresini kullandım sorunsuz indi :)

darkagresif06

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Sen pc den mi denedin telden mi?

- - - Mesaj Güncellendi - - -

Hem de dedigin gibi yaptim calismadi yine aynisini diyor yine de yardim ettigin icin tesekkurler.

pcwolf

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
33
Youtube mp3 çevirme işini direkt telefondan siteye girerek yapıyorsun heralde?
Sonu .bin olan dosyanın uzantısını .mp3 yap sorun kalmaz.

S

SDN Okuru

SDN Okuru
bin uzantılı dosya nasıl açılır tablette?:helpsmilie:

U

Uzay o

SDN Okuru
Google palyda zip dosyasi açmak icin programlar var birini indir bin e dokun sonra sorucak neyle acmak istiyosun diye videoyu secince müziğin açılacaktir

B

belaruslu85

SDN Okuru
Androzip uygulamasını marketten indir. Uygulamayı aç. İndirdiğin bin uzantılı dosyayı bu uygulamanın içinde bul. Dosyanın üzerine basılı tuttuğunda açılan menüde yeniden adlandır de. Sondaki bin i sil yerine mp3 yaz. Gelen uyarıya devam et de. Ve artık normal bir şekilde açabilirsin. Çözüm olduysa haber verirsen sevinirim.