Android Antivirüs

s.aksoy

Asistan
Reaksiyon puanı
71
Galaxy m31 kullanısıyım 3 tane mobil banka uygulaması var, lisanslı antirüs kullanmalıyım? Hangisini tavsiye edersiniz?

UnFrGvnG

Profesör
Reaksiyon puanı
989
Şu eset onermeyin allah aşkına lütfen ya, Kaspersky al kafan rahat etsin ciddiyim, eset rezilliktir gerçekten, hemde banka bilgileriniz olduğu telefona korsan uygulama indirmediginiz müddetçe kolay kolay virüs bulaşmaz.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Şu eset onermeyin allah aşkına lütfen ya, Kaspersky al kafan rahat etsin ciddiyim, eset rezilliktir gerçekten, hemde banka bilgileriniz olduğu telefona korsan uygulama indirmediginiz müddetçe kolay kolay virüs bulaşmaz.
"Bu benim görüşüm" ben hiç tavsiye etmiyorum kim ediyosa etsin

Son düzenleme:

Constantin87

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
1,973
Apk yüklemiyor, oltalar konusunda dikkatli ve Play store da uygulama indirme sayısı ve yorumlara göre indirime yapıyorsanız bence sıkıntı yaşamanız pek mümkün değil

durmayann

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
3,293
Root atmayın. Rootlu telefonlarda devlet banka eğitim vs. uygulamaları hem düzgün çalışmıyor hem de bilgilerin gitme olasılığı var. Yukarıdaki ayşe reklamı örneği dışında virüslük olay yok pek.

Furkanbg26

Doçent
Reaksiyon puanı
307
Galaxy m31 kullanısıyım 3 tane mobil banka uygulaması var, lisanslı antirüs kullanmalıyım? Hangisini tavsiye edersiniz?
Hiçbir Cihazımda Antivirüs Kullanmıyorum Bilgisayar Olsun Telefon Olsun Tablet Olsun Onun Yerine Güveniilir Harici Sitelere Girmezseniz Güvenli Tarayıcı Kullanırsanız Hiçbir sorununuz kalmayacaktır.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Ben mobilde antivirüse karşıyım. Eğer "ayşe 0.31km uzakta" diyen bildirimlere tıklamıyorsanız gerek yok. Play Protect de zaten yeterli, daha da telefonu yormaya gerek yok.
Haklısın Knk km dende mesajı aldım sadasdas bu arada pp iyiymiş :D