Android açılış ekranını değiştiremiyorum

Bahadir06ANK

Asistan
Reaksiyon puanı
76
samsung tab4 cihazım var internetten baktım bootloader.zip dosyasını system/media içine atıyoruz yani değiştiriyoruz ama benim media dosyasında bootloader.zip yok. Ama açılışta samsung logosu çıkıyor.

SONG JOONG KI

Dekan
Emektar
Reaksiyon puanı
3,025
Belki atılmamıştır. bir kere daha deneyip emin olmak lazım;)

Bahadir06ANK

Asistan
Reaksiyon puanı
76
Belki atılmamıştır. bir kere daha deneyip emin olmak lazım;)
Attım kardeşim. Durduk yere göz kırpan emoji koymayın nefret ediyorum :D. System/media klasöründe zaten hiç yoktu bootloader.zip ben atınca oldu. Ama normalde orda bootloader.zip oluyomuş benim attığımla değişiyormuş. Anladın mı ?

SONG JOONG KI

Dekan
Emektar
Reaksiyon puanı
3,025
Attım kardeşim. Durduk yere göz kırpan emoji koymayın nefret ediyorum :D. System/media klasöründe zaten hiç yoktu bootloader.zip ben atınca oldu. Ama normalde orda bootloader.zip oluyomuş benim attığımla değişiyormuş. Anladın mı ?
Haa o kadar bilmiyorum. ben atılınca direk oluyır diye biliyorum.
Nese bu emojimi de sık kullanmam artık

isyankar42

Profesör
Reaksiyon puanı
806
Hocam zip dosyası oraya atılmaz ki twrpdeb flashliycan

isyankar42

Profesör
Reaksiyon puanı
806
İnternetten baktıklarımın hepsinaynı daha detaylı anlatırmısınız.
Hocam önce o bootloader cihazınızla uyumlu olucak sonra alıcan o rarı twrpden kurulum yspıcan bu kadar tecrübeliysen manural de yapabilirsin ama biraz zordur.(not:eğer cm rom kurarsan her tema ike bootloader de değişir mesela samsung teması yükledin açılış ekranı samsung olur)

Bahadir06ANK

Asistan
Reaksiyon puanı
76
Hocam önce o bootloader cihazınızla uyumlu olucak sonra alıcan o rarı twrpden kurulum yspıcan bu kadar tecrübeliysen manural de yapabilirsin ama biraz zordur.(not:eğer cm rom kurarsan her tema ike bootloader de değişir mesela samsung teması yükledin açılış ekranı samsung olur)
Boot ekranına opel logosu koymam lazım