Android 6.0 Neler Getirecek?

Ferhat

Profesör
Reaksiyon puanı
0
Android 6.0 Neler Getirecek?

Google'ın mobil işletim sistemi Android, yeni güncelleme Android 6.0 "M" ile bu güne kadar görmezden gelinen RAM optimizasyonuna yeni bir soluk getirecek.

furkangunes04

Doçent
Reaksiyon puanı
3
Her güncellemede "Pil ve RAM Optimizasyonu" deniliyor. Ancak FOS.

Bakın:
- +0.01 versiyon yükseltilirken de "Pil ve RAM Optimizasyonu" deniliyor,
- +1.00 versiyon yükseltilirken de "Pil ve RAM Optimizasyonu" deniliyor.

Bu slogan hep tutmuştur. Ancak hiçbir zaman başarıyla ulaşılamamıştır. Hiçbir zamanda ulaşılmayacaktır. Adamlar en iyi sürümü yaparsa bir sonraki sürüme ihtiyaç kalmaz bu da yeni amiral gemilerinin satışına olumsuz yansır.

SwateR

Rektör
Reaksiyon puanı
662
Öncelikle Google' ın şu Gazetelik, Kitaplık gibi önyüklü olarak gelen arkaplanda sürekli çalışan uygulamalardan vazgeçmesi lazım. En azından sorması lazım kurayım mı diye. Ben bazılarını devre dışı bırakıyorum ama bazılarında devre dışı bırakma olayı da yok. Bu da boş yere RAM tüketimine sebep oluyor.

leanardo

Profesör
Reaksiyon puanı
9
Bence google şu sacma sapan uygulamaların markete koysun isteyen yuklesin bide şu uygulamalrin calismasi icin gereken google play hizmetleri isimli boşa sarj yiyen şu sacma şeyide kaldirsinlar

Bepob

Profesör
Reaksiyon puanı
302
Bence de şu arka planda çalışan gereksiz kullanmadığımız uygulamalar iptal olsun benim telefonum m8 ve 4.4 de gayet iyiydi telefonum sarjı vs ama lolipopa geçince hiç beğenmedim hoşuma gitmedi.