Android 5.1 Resmi Olarak Duyuruldu

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan shiftdelete.net
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
S

shiftdelete.net

SDN Okuru
Android 5.1 Resmi Olarak Duyuruldu

Şubat ayında duyurulması beklenmesine karşın bir takım hatalar nedeniyle geciken Android 5.1, sonunda resmi olarak duyuruldu. İşte Android 5.1 Lollipop ile gelen yenilikler.

ErwinSmith

Rektör
Emektar
Reaksiyon puanı
344
Bu bizim g2 lere gelmeyecek olan surum değil mi >:[

Reaksiyon puanı
10,315
bir note4 kullanıcısı olarak kafayı tırlatma noktasına geldim. daha geçtiğimiz 2014 kasım ayında lollipop güncellemesi alacağı söylenen telefon nerdeyse nisan ayına gelmişken hala aynı yerde duruyor.

görüntülü görüşmelerde ses alıyorum fakat benim sesim karşıya gitmiyor. güncellemede düzelir umuduyla bugüne kadar tamire götürmedim. ara sıra ufat tefek yazılımsal sorunlar çıkıyor, yine de bu güncellemeyle hallolacağını ümit ettiğimden tamire götürmüyorum, ama artık yetti gari... umarım ben telefonu kırmadan samsung denen ahlaksız ve şereften yoksun firma bizi bu sıkıntıdan kurtarır.

CorvoAttano

Profesör
Reaksiyon puanı
61
Note 4 e Lollipop çoktan yayınlanmış ama TR ye gelmemiş sanırım.

friendly

Rektör
Reaksiyon puanı
671
Abi Samsung telefon kullanıp da uzun vadede mutlu olan çok kişi yok.
Uzak durmak lazım sanırım. :)

re13el

Dekan
Reaksiyon puanı
114
Hadi düşük modellerini anlarım da. Note 4'ü bu kadar severek alan @|SeYYaH| abimizi de delirtmişse bu Samsung, harbiden kötüdür. :)

G3'e erken geldi bir sürü sorunla geldi diyenler olmuştu ama ben aşırı bir sorun görmedim G3'te. Hem de bir kaç ay öncesinden Lollipop sahibi olduk. 5.1 de gelir herhalde yakın zamanda. :mrgreen:

PunchAss

Asistan
Reaksiyon puanı
2
General mobile discovery 2+ a gelir mi sizce? 5.0 a kesin gözüyle bakıyorlar sanırım. 5.1 hakkında ne düşünüyorsunuz?

re13el

Dekan
Reaksiyon puanı
114
General mobile discovery 2+ a gelir mi sizce? 5.0 a kesin gözüyle bakıyorlar sanırım. 5.1 hakkında ne düşünüyorsunuz?
5 gelirse 5.1 gelmemesi için bir sebep yok bence. Sonuçta hata düzeltmeleri olan bir güncelleme 5.1

Kadima

Rektör
Reaksiyon puanı
841
Google, sen istediğin kadar yeni sürüm çıkar. Üreticiler cihazlara güncelleme vermedikten sonra ne işe yarar :hammer:

Dea

Profesör
Reaksiyon puanı
35
bir note4 kullanıcısı olarak kafayı tırlatma noktasına geldim. daha geçtiğimiz 2014 kasım ayında lollipop güncellemesi alacağı söylenen telefon nerdeyse nisan ayına gelmişken hala aynı yerde duruyor.

görüntülü görüşmelerde ses alıyorum fakat benim sesim karşıya gitmiyor. güncellemede düzelir umuduyla bugüne kadar tamire götürmedim. ara sıra ufat tefek yazılımsal sorunlar çıkıyor, yine de bu güncellemeyle hallolacağını ümit ettiğimden tamire götürmüyorum, ama artık yetti gari... umarım ben telefonu kırmadan samsung denen ahlaksız ve şereften yoksun firma bizi bu sıkıntıdan kurtarır.

Sam Mobileden Yükle Herhangi Bir Ülke Romunu Yokmu Odinle Türkiyeye Gelmesi Zaten 1 Sene Sürüyor Samsung Türkiye Hepten Yalan Bence Adamların Dünya Umrunda Değil En Son Bizim Ülkeye Gelse Bile Sıkıntı Yok Aslında Nexus Kullanıcan En İyi Güncellemeyi O Veriyor.

SiLGEC

Asistan
Reaksiyon puanı
12
Sony Xperia SP'ye (2013) 4.4'ü bile vermediler ama Google Nexus 7 (2012) 5.1 factory image yayınlamış, yükledim bile.
5.0.2'de çok donma sorunu vardı, umarım çözülmüştür.

S

SDN Okuru

SDN Okuru
samsung note 4 için 5.0.1 güncellemesi yaptım şimdilik tek hata arama geldiği zaman karşı tarafa ses gitmiyor bakalım daha neler olacak

DarkEvil

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Nexus 4'e yükledim ve denedim.

Doğrusu 5.0-5.0.1 çok kötü kasan sürümdü , 5.1 ile inanılmaz bir performans artışı var

5.0-5.0.1'de son uygulamalar panelinde uygulama kapatırken bile kasma hissi oluyordu , animasyonlarıda pek güzel değildi. material design tam iyi olmamıştı.

fakat 5.1'i yükledikten sonra yüksek performans vermeye başladı cihaz , pil ömrü arttı , kasma yok , animasyonlar değişip mükemmel olmuş. ayriyetten bildirim çubuğunda wifi ve bluetooth seçmeye çalışınca ayarlara gönderirdi artık hiç zahmet etmeden direk seçmeyide bildirim çubuğundan hallediyorsunuz kısaca yeni sürüm ve animasyonları mükemmel olmuş :)

AtakanAtay97

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Hadi düşük modellerini anlarım da. Note 4'ü bu kadar severek alan @|SeYYaH| abimizi de delirtmişse bu Samsung, harbiden kötüdür. :)

G3'e erken geldi bir sürü sorunla geldi diyenler olmuştu ama ben aşırı bir sorun görmedim G3'te. Hem de bir kaç ay öncesinden Lollipop sahibi olduk. 5.1 de gelir herhalde yakın zamanda. :mrgreen:
bence en büyük hata.Ne yazık ki ana ekran durduruldu hatası.. 😀

Abram

Asistan
Reaksiyon puanı
0
3 yıllık emektar s3 kullanıyorum daha yeni yeni değiştirme kararı aldım [emoji5] Çokta hakkını yemeyin laaa [emoji3]