Android 5.0.1 Sistem Uygulaması Silme Sorunu

alperenvatansev

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Samsung Galaxy s4 cihazıma Android 5.0.1 yükledim ve rootladım. Sistem uygulamalarını kaldırdım fakat menüde kısayolları hala mevcut ve arada sırada hata veriyorlar ve silinmiyorlar. Bir çözüm önerisi olan var mı? Kısayolları nasıl yok ederim nasıl tamamen silebilirim? Yardım edin lütfen.

ExCeLLeNT

Dekan
Reaksiyon puanı
17
Kaldirdiktan sonra cihazi yeniden baslattigin halde uygulamalar hala gozukuyorsa duzgun kaldiramamissin demektir. Yani datalarini silmissin apklari duruyor gibi. Nasil kaldirdin tam olarak adim adim anlatirmisin ?

zaferengur

Öğrenci
Reaksiyon puanı
1
Samsung Galaxy s4 cihazıma Android 5.0.1 yükledim ve rootladım. Sistem uygulamalarını kaldırdım fakat menüde kısayolları hala mevcut ve arada sırada hata veriyorlar ve silinmiyorlar. Bir çözüm önerisi olan var mı? Kısayolları nasıl yok ederim nasıl tamamen silebilirim? Yardım edin lütfen.
Titanium backup kurup tekrar sil.

Alucardtn

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Artık sistem uygulamaları odex ya da deodex olarak geliyor. Bu yüzden sadece apk yi kaldırmak yetmiyor diye düşünüyorum. Kaldırma işlemini root explorer tarzı bir program ile yaptıysan orada görmüşsündür. Bir daha kontrol et derim.