- Reaksiyon puanı
- 3,580
merhaba arkadaşlar android 4 e nasıl zoom yükleyebilirim ?
androidin kendi paket yükleyicisi varken ona ne gerek var ki ne işe yarıyorHocam su şekilde deneyebilirsiniz; Önce Play Store'dan, Split Apk Installer (SAI) kurup internetten indireceğin .apk dosyasını SAI uygulamasına girerek yüklemeyi deneyin
O sizin APK yüklemeyi bilmiyeceğinizi düşündü. İstersen pcye kur. İstersen emulatore kur. Ama 4.0 da açılmaz...androidin kendi paket yükleyicisi varken ona ne gerek var ki ne işe yarıyor
Ben her yolu denedim eski bir sürümü kurdum girdim ama sohbet yapılmıyor yeni sürüm istiyor ama şu adımları dene:merhaba arkadaşlar android 4 e nasıl zoom yükleyebilirim ?
hmm,tşkBen her yolu denedim eski bir sürümü kurdum girdim ama sohbet yapılmıyor yeni sürüm istiyor ama şu adımları dene:
1- sdk reader indir ordaki sayıyı öğren
2- zoom indirmek istediğin apk yı internetten indir
3- apk editoru internetten indir (playstore de yok)
4- apk editore girip yüklü apk ya tıkla ve zoom apk sını bulup ona tıkla sonra düzenle de orasının yüklenmesi 10-15 saniye sürebilir bekle sonra aşağı in sdk readerden öğrendiğin sayıyı en alt iki satıra yaz örneğin en alt ikide 30 yazıyorsa onu sil sdk readerde yazanı yaz sonra tamam de 4-5 dk bekle o apk yı kur gir ama açılmayabilir bazen işe yarıyor
Aklıma gelmedi. Vay beBen her yolu denedim eski bir sürümü kurdum girdim ama sohbet yapılmıyor yeni sürüm istiyor ama şu adımları dene:
1- sdk reader indir ordaki sayıyı öğren
2- zoom indirmek istediğin apk yı internetten indir
3- apk editoru internetten indir (playstore de yok)
4- apk editore girip yüklü apk ya tıkla ve zoom apk sını bulup ona tıkla sonra düzenle de orasının yüklenmesi 10-15 saniye sürebilir bekle sonra aşağı in sdk readerden öğrendiğin sayıyı en alt iki satıra yaz örneğin en alt ikide 30 yazıyorsa onu sil sdk readerde yazanı yaz sonra tamam de 4-5 dk bekle o apk yı kur gir ama açılmayabilir bazen işe yarıyor
Custom ROM varsa cihazınız için Android 5 falan, var ise kurmanızı öneririm.Aklıma gelmedi. Vay be
"O yüklemiyorsa bunu dene" demeye çalışmış.androidin kendi paket yükleyicisi varken ona ne gerek var ki ne işe yarıyor
Nedense pp çok hoşuma gitti"O yüklemiyorsa bunu dene" demeye çalışmış.
androidin kendi paket yükleyicisi varken ona ne gerek var ki ne işe yarıyor
Bu yöntemle Youtube (ya da Youtube Vanced) kuranlar görmüştüm uyumsuz Android sürümlerine. Ben bu sebepten ötürü söylemiştim"O yüklemiyorsa bunu dene" demeye çalışmış.
o zaten yukluyo ama derse girmeye çalişinca sürüm düsük diyor"O yüklemiyorsa bunu dene" demeye çalışmış.