Android 4.1.2 destekli Samsung WİN İ8552 WİFİ SORUNU

dawsun

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
arkadaşlar telefonu alalı 3-4 gün oldu aldığımda eve getirdiğimde telefonu wifi ye girmek istediğimde şifreyi girdikten sonra kaydedildi,güvenli diyor ancak internete bağlanmıyor yetkili servise gidip sordum onları wi-fi sine bağlandı benimkine bağlanmıyor telefonum.Ancak benim kablosuz internetimede başka telefonlar bağlanabiliyor anlamadım gitti nolur yardım edin telefonu aldım ama bişey yapamıyorum.

lütfen yardım edin 1 haftadır tlefonla hiç birşey yapamıyorum.

giskur11

Profesör
Reaksiyon puanı
160
arkadaşlar telefonu alalı 3-4 gün oldu aldığımda eve getirdiğimde telefonu wifi ye girmek istediğimde şifreyi girdikten sonra kaydedildi,güvenli diyor ancak internete bağlanmıyor yetkili servise gidip sordum onları wi-fi sine bağlandı benimkine bağlanmıyor telefonum.Ancak benim kablosuz internetimede başka telefonlar bağlanabiliyor anlamadım gitti nolur yardım edin telefonu aldım ama bişey yapamıyorum.

ip alamıyordur.
ayarlardan kablosuz a gelip bağlanmaya çalıştığı ağ'ın üstünde basılı tutun iki seçenek geliyor ağı unut ve ağı değiştir
ağı değiştire tıklayıp gelişmiş seçenekleri göster'in önündeki kutuya tik atıyorsunuz aşağıya doğru ayarlar geliyor proxy e dokunmadan ip ayarı kısmına gelip statik 'i seçiyorsunuz ip adresi kısmında bir ip adresi yazıyor ona benzer sonunu değiştirip mesela 192.168.2.2 ise son 2 rakamının yanında yüzden büyük bir sayı girin geçit kısmına dokunmayın yoksa eğer orda bir sayı örnek verdiğimiz sayı üzerinden göstereyim 192.168.2.2 ise 192.168.2.1 oluyor eğer sizin telefonda 192.168.1.2 ise 192.168.1.1 oluyor bu modemin türüne göre değişiklik gösterdiği için oluyor.ağ örnek uzunluğuna dokunmadan dns bölümüne gelip 8.8.8.8 yazıp kaydet diyin bağlanacaktır telefon.
lütfen yardım edin 1 haftadır tlefonla hiç birşey yapamıyorum.
ip alamıyordur.
ayarlardan kablosuz a gelip bağlanmaya çalıştığı ağ'ın üstünde basılı tutun iki seçenek geliyor ağı unut ve ağı değiştir
ağı değiştire tıklayıp gelişmiş seçenekleri göster'in önündeki kutuya tik atıyorsunuz aşağıya doğru ayarlar geliyor proxy e dokunmadan ip ayarı kısmına gelip statik 'i seçiyorsunuz ip adresi kısmında bir ip adresi yazıyor ona benzer sonunu değiştirip mesela 192.168.2.2 ise son 2 rakamının yanında yüzden büyük bir sayı girin geçit kısmına dokunmayın yoksa eğer orda bir sayı örnek verdiğimiz sayı üzerinden göstereyim 192.168.2.2 ise 192.168.2.1 oluyor eğer sizin telefonda 192.168.1.2 ise 192.168.1.1 oluyor bu modemin türüne göre değişiklik gösterdiği için oluyor.ağ örnek uzunluğuna dokunmadan dns bölümüne gelip 8.8.8.8 yazıp kaydet diyin bağlanacaktır telefon.

dawsun

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
dediğinizi harfiyen yaptım kaydedildi ,güvenli diyor tekrar. başka teller giriyo ama kafayı yicem :(

giskur11

Profesör
Reaksiyon puanı
160
dediğinizi harfiyen yaptım kaydedildi ,güvenli diyor tekrar. başka teller giriyo ama kafayı yicem :(
Modemin güvenlik ayarını değiştirmeyi denediniz mi wpa2 ise wpa ya falan dönüştürseniz wifi şifresini değiştirseniz türkçe karakterler varsa falan şifrede farklı farklı nedenlerden dolayı yapabilir.

dawsun

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
bende wpa yok wpa/wpa2 var , sadece wpa2 var ve wep var ve hepsinide denedim yabancı karakterleride denedim. benm tel benm kablosuz internete bağlanmıyor ancak başka kablosuza bağlanıyor ancak diğer telefonlarda benm kablosuza bağlanabiliyor :(

OnurFK

Profesör
Reaksiyon puanı
4
bende wpa yok wpa/wpa2 var , sadece wpa2 var ve wep var ve hepsinide denedim yabancı karakterleride denedim. benm tel benm kablosuz internete bağlanmıyor ancak başka kablosuza bağlanıyor ancak diğer telefonlarda benm kablosuza bağlanabiliyor :(

Eğer sorunun modemde olmadığından kesin eminseniz aynı telefona sahip olan bir tanıdığınız var ise onun telefonundaki orjinal wifi apk sını root explorer yarımıyla alıp kendi telefonunuza atarsanız belki çalışabilir ama kesin bir çözüm değil stock rom u tekrar yüklemek zorunda kalabilirsiniz

S

SDN Okuru

SDN Okuru
aynı sorun bende de var telefonum samsung galaxy win alalı 1 hafta oluyor evimde airties rt-205 modemim var evimdeki modeme bağlanmıyor ancak servise gönderdiğim de oradaki modeme bağlanıyor evde ise kaydedildi güvenli diyor ama wireless simgesi bile çıkmıyor telefonun üzerinde bu sorunu nasıl çözebiliriz yardım ederseniz çok sevinirim bu arada sorun şifrelemeden dolayı değil şifreyi kaldırdım gene aynı sorun ıp sorunuda değil ıp değiştirdim gene bir değişme yok

equlle

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
aynı sorun bedndede var kardeşim en sonunda samsungu arıyacağım. herşeyi denedim airtries rt211 e bağlanamadım.

S

SDN Okuru

SDN Okuru
samsung galaxy win i8552 telefonumu dün aldım airties rt 205 modeme bağlanamıyorum. Dışarıda başka modemlere sorunsuz bağlanıyor. evde 3 android telefon daha var onlarda sorunsuz bağlanıyor. statik'i seçip ip yi yeniden tanımladım. dns'i 8.8.8.8, 8.8.4.4 olarak girdim. olmuyor. yine aynı uyarı güvenli kaydedildi. modeme reset attım. kanalı değiştirdim. şifrelemeyi wpa2'den wep yaptım olmadı. Şifrelemeyi kaldırdım yine olmadı. türkçe karakterler ve rakamdan oluşan 8 rakamlı ve 11 rakamlı 2 farklı şifre denedim yine olmadı. samsung'u aradım telefonunuz başka bir yerde bağlanabildiği için telefonda sorun yok modeminizde sorun var dediler. ttnet'i aradım modemde sorun yok sorun telefonda dediler. media markete gittim orda 3 sn içinde bağlandı modemi değiştirin dediler. modemde bir problem olduğunu sanmıyorum olsa diğer telefonlar bağlanabilirdi. Lütfen yardımm edin. Çıldırmak üzereyim :( mutlaka bir çözüm olmalı. Benimle aynı sorunu yaşayanlar sorununuz düzeldi mi?

merve_k

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
samsung galaxy win i8552 telefonumu dün aldım airties rt 205 modeme bağlanamıyorum. Dışarıda başka modemlere sorunsuz bağlanıyor. evde 3 android telefon daha var onlarda sorunsuz bağlanıyor. statik'i seçip ip yi yeniden tanımladım. dns'i 8.8.8.8, 8.8.4.4 olarak girdim. olmuyor. yine aynı uyarı güvenli kaydedildi. modeme reset attım. kanalı değiştirdim. şifrelemeyi wpa2'den wep yaptım olmadı. Şifrelemeyi kaldırdım yine olmadı. türkçe karakterler ve rakamdan oluşan 8 rakamlı ve 11 rakamlı 2 farklı şifre denedim yine olmadı. samsung'u aradım telefonunuz başka bir yerde bağlanabildiği için telefonda sorun yok modeminizde sorun var dediler. ttnet'i aradım modemde sorun yok sorun telefonda dediler. media markete gittim orda 3 sn içinde bağlandı modemi değiştirin dediler. modemde bir problem olduğunu sanmıyorum olsa diğer telefonlar bağlanabilirdi. Lütfen yardımm edin. Çıldırmak üzereyim :( mutlaka bir çözüm olmalı. Benimle aynı sorunu yaşayanlar sorununuz düzeldi mi?

Ɲevermore

Profesör
Reaksiyon puanı
249
dediğiniz model samsung galaxy win değil i8552 kodlu telefon Samsung Galaxy Grand Quattro

S

SDN Okuru

SDN Okuru
Modeminizde MAC filtreleme olabilir. Modem seçeneklerinden MAC filtremeyi kaldırın...

S

SDN Okuru

SDN Okuru
bendede aynı sorun var galaxy wın yeni aldım aldıgım günden beri bağlanamıyorum kendi modemime baska modemlere baglanıyor evdeki modemlere baglanmıyor . evdeki herkesin telefonu baglanıyor bi benimki baglanmıyor bundan öncede casper via almıstım ondada aynı sorun vardı degıstırdım yine aynı yine aynı

S

SDN Okuru

SDN Okuru
Halen çözebilen yok anlaşılan... Ne sorunmuş beee. Modemleri çöpe attıracaklar servisler aslında modemle alakası yok iken...

S

SDN Okuru

SDN Okuru
aynı telefondan bugun bende 0 aldım herseyı denedm fakat olmuyor dıger telefonlarm htc desıre sv ve note 2 bunlarla baglanabılıyorum fakat yenı telefonla baglanamıyorumm..

S

SDN Okuru

SDN Okuru
Evet arkadaşlar baglanmiyor. çünkü sorun telde degilde modemde. Siz sadece modeminizin wpa2 olmasini ayarlayin. (genelde wpa2 olyo). Eğer yine bağlanmiyorsa benim gibi türk telekom yada ttnet müşteri hizmetlerini arayip modeminizin ayarni yaptirin. Burda sorun modem senin android 4.1.2 uyumunu tanimiyor (tüm modemler degil, içinde eşşek oğlu eşşek modemler olyo, işte onlarda tanimiyor)) ve bunu tanitacak iş türk telekom ve ttnet müşy..hizmtlri.

Kendiniz modem ayarini kurcalamayin sadece wpa2 olduguna bakin, gerisini onlara brakin.

S

SDN Okuru

SDN Okuru
aynı sorunu yaşayan bir müşterimiz geldi . Bizde sorunu çözmek için baya uğraştık. Müşterimizin modemi airties di . En son Airties in müşteri hizmetlerini aradık vb sorunların başka telefonlarda da yaşandığını söyledi bilgisayarın başındaysanız halldelim dedi . Çözümü modemin Bant aralığını değiştirip bazı şifreleme ayarlarını değiştirmekmiş ...

dawsun

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
eee yani benm şimdi ne yapmam lazım yarrdım edin.

S

SDN Okuru

SDN Okuru
iyi günler..arkadaşlar ben henüz 1 ay önce bir telfon ladım samsung glaxy grand duos i9082 modelini..ilk fabrika çıkış sürümü 4.1 di 4.2 güncellemesi geldi güncelledim bu cihazın 1gb rami vardı güncellemeden sonra 850mb ram oldu nedeni nedir varmıdır bir çözüm yolu?

S

SDN Okuru

SDN Okuru
arkadaşlar bende samsung galaxy y var ya evdeki internetine bağlanmak istedim wifi yi felan açtım telefondan şifremi yazdım ama devre dısı diyip bağlantı kesiliyor ne yapmam lazım

S

SDN Okuru

SDN Okuru
arkadaşlar bendede aynı sorun vardı. tarayıcıma 192.168.1.1 yazarak modem ayarlarına gittim ordan kablosuz ağı devre dışı bıraktım sonra tekrar açtım ve şifreyi değiştirdim. bunları yaptıktan sonra telefonn wifisini açtım, ilkte bağlanmaya çalıştı ve kimlik doğrulama sorunu dedi. sonra yeni belirlediğim şifreyi girdim ve bağlandı.

S

SDN Okuru

SDN Okuru
şifrelemeyi wpa2 yaptım dns 4.2.2.2 dns2 4.2.2.3 yaptım düzelti deneyin

S

SDN Okuru

SDN Okuru
arkadaşlar sorunu çözmek için 192.168.1.1 ' a girip modem arayüzde şifrelemeyi WPA2(AES) yapmak yeterli

S

SDN Okuru

SDN Okuru
bende programcıyım ama boylesi ilk defa başıma geldi aylardır ugraşıyorum
arkadaşlar boşuna çabalamayın benim yapmadığım şey kalmadı sürümü değiştirdim, ıp değiştirdim, modeme reset attım,
güncelledim, ayarlarını yaptıp tlf sisteminden *x0011x denedim gene olmadı sıfır cihaza ımaı attım gene olmadı garantiyide öldürdüm. olmaz sürüm dediler gene sürümü değiştirdim 4.2.2 yaptım gene olmadı size tek diğeceğim şey şifreyle ve sayreyle uğraşmayın baktınız olmuyor modem sürümü sizin telefonunuzu tanımlamıyordur modemi değiştirdiğinizde bütün sorun ortadan kalkacaktır.
86 modeme bağlanıp bi bnm evdeki modeme bağlanmaması bir tuhaf ama oluyor işte.
kendinizi fazla tüketmeyin kısa yolu bu 80 tl verip bir modem almak.

S

SDN Okuru

SDN Okuru
Deneyelim Bakalım Şifre Değiştirmeyi Olursa Adamsınnn :tt1: