Android 4.0.4 güncellemesi sonrası sorunlar

ensar160

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
arkadaşlar xpreia sola kullanıyorum 3 gün önce güncelleme ile Android 4.04 e geçtim pc combination ile güncelledim telefonu güncellerken herhangi bir problem yaşamadım sonrasında ise birçok sorun oldu.bunlar
1-ayarlar/uygulamalar/çalışıyor a girdiğimde malesef durdu diyerek kapanıyordu bu kapatıp açınca düzeldi
2-bluetooth açılmıyordu bu da kapatıp açınca düzeldi
3-hiç donma yokken telefon donma yapıyor
4-telefonun ekranında dikdörtgen şekilde kırmızı şerit çıkmaya başladı fabrika ayarlarına döndüm bu da şimdilik düzeldi
5-pil performansı berbat oldu ekran ışığı neredeyse kapalı ama eskisinin yarısı kadar performans alamamıyorum
6-ayarlar/geliştirici seçenekleri/ekran güncellemelerini göster e tıkladığımda ekranda tuhaf bi şekilde ışıklar çıkıyor
7-dokunmadan algılama özelliği kendiliğinden ortaya çıkıyor ve kendiliğinden kayboluyor bunun bi ayarı var mı onu da çözemedim ve ben bi kere basmama rağmen iki kere aynı harfi yazmaya başladı..
sonuç olarak güncellemeden önce bu sorunların hiçbirini yaşamıyordum ne yapmalıyım eski sürüme dönebilir miyim telefondan soğudum resmen ...

hamza5806

Profesör
Reaksiyon puanı
22
ben hala çözemedim şu ics işini mesela galaxy s2 yi oyun canavarına dödürürken bazı telefonlarda da performans kaybı ve dediğin gibi şeylere neden oluyor tam oturmadı henüz

ensar160

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
ne yapmalıyım acaba servise versem yararı olur mu yada bunların bi çözümü varmıdır :S

patientia

Profesör
Reaksiyon puanı
2
Zamanla ek güncellemelerle sorunlar hallolur telefonu fabrika ayarlarına sıfırlamayı dene (her şeyi sildigi seçenek)

ryodo

Doçent
Reaksiyon puanı
2
flashtool ile eski sürüme geri dönebilirsin

S

SDN Okuru

SDN Okuru
beyler tekrar sony pc companiona girin telefonum güncel yazısına basın cıkan ekranda ONARA basın tekrar yükleyin düzelir rehberi yedeklemeyi unutmayın ben unuttum:d

ensar160

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
bakalım arkadaşın dediği gibi onar yaptım performans düzelirse bilgilendiririm sizleri de bilgileriniz için teşekkür ederim..

ensar160

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
ne yazık ki değişen birşey yok böyle kullanmaya devam umarım yeni güncellemeler ile giderirler sorunları

S

SDN Okuru

SDN Okuru
aynı telefonu ben de kullanıyorum ve güncelleme ile 4.0.4'e geçtikten sonra aynı sorunları ben de yaşadım ve yaşıyorum da. bu sorunlara ek olarak tuş kilidini açmak için tuş kilidi tuşuna bastığım zaman ekran eskisine göre biraz geç aydınlanıyor. önce ekranın orta kısmı aynılanıyor daha sonra kenarlar. telefonu bir hafta önce aldım. yazılımla ilgili bir problem olduğunu bilsem kullanmaya devam edecem fakat telefonla ilgili bir problemse iade etmeyi düşünüyorum.

S

SDN Okuru

SDN Okuru
Beyler bende 2 ay önce Xperia Go aldım 3 hafta öncede güncelledim aynı sorunları bendede verdi nasıl düzelticeğimi bilmiyorum ne yaapmalıyım ... Şuan bende onarmayı düşünüyorum eğer benim telefonumda işe yararsa bilgilendiririm sizleri bişey bulursanız baylaşın

S

SDN Okuru

SDN Okuru
Bende xperia sola kullanıyorum ama hala 2.3.7 hala anlamıyorum neden bilgisayara bağlıyorum güncelleme yok diyor ne yapabilirim biri yardım etsin

bur1515

Asistan
Reaksiyon puanı
1
Telefonu rootlayıp iyi bir rom yükle

S

SDN Okuru

SDN Okuru
aynı sorunlar bendede oldu hepsini düzelttim Dokunmadan kontrol için eldiven modunu kapatın eğer açmak istiorsanız tuş kilidi açarken nasıl açarsanız öyle kalıyor mesala deseni dokunmadan açarsanız telefon bi sonraki kilide kadar dokunmadan algılıyor sadece ekran geçişlerinde problem oluyo düzelten varsa yardım olsun lütfen

S

SDN Okuru

SDN Okuru
arkadaşla güncelleme sonrası bende baya sorun yaşadım örneğin mesajlaşma sorunu vardı fabrika ayarlarına geri döndüğümde veri kaybı yaşamadan sorunu giderdim.

S

SDN Okuru

SDN Okuru
merhaba. asus zenfone 4 kullanıyorum. telefona indirilen uygulamalarda sorun yok fakat telefonun kendine ait uygulamaları (mesajlar, ayarlar vb) calışmıyır. tıklayınca "maalesef mesajlar durduruldu" uyarısıyla karşılaşıyorum. bunun sebebi nedir ve nasıl çözülür. sanıyorum ki yeni güncelleme var ve telefon bunu otomatik yapamıyor, manuel yapılması gerekiyor. manuel yapabilmem için ayarlara girmem gerek ama giremiyorum zira "ayarlar durduruldu" uyarısı çıkıyor. pc den yapayım dedim telefondan pc bağlantısını onaylamak için yine ayarlara girmem gerek fakat yine öalum sorunla karşılaşıyorum. biri bana bu sorunun kaynağını ve nasıl çözebileceğimi söyleyebilir mi? lütfen :(