Android 3G görüntülü arama

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan eSa
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

eSa

Dekan
Reaksiyon puanı
352
Şu an geçici olarak kullandığım emektar nokiada bile var olan bu 3g üstünden görüntülü konuşma özelliği androidde niçin yoktur.?

Yoksa var da ben mi bilmiyorum. :(

Androidde şebeke üzerinden video araması yapabilen var mı arkadaşlar?
Bir iki yerde bir ekran görüntüsü gördüm ama pek açıklayıcı bilgi yoktu :(

Lazzz

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
3,278
Şu an geçici olarak kullandığım emektar nokiada bile var olan bu 3g üstünden görüntülü konuşma özelliği androidde niçin yoktur.?

Ben yapabiliyorum. Note 4 te de yaptım note5 te de yapıyorum. Hat avea sebeke üzerinden problemsiz görüntülü konuşma yaptım hemde çoğu kez.

Creative

Rektör
Emektar
Müdavim
Reaksiyon puanı
17,394
FB Messenger (:

enable

Profesör
Reaksiyon puanı
9
[MENTION=194661]eSa[/MENTION] bu konuyu baya enteresan bir konu. Cem Yılmazın dediği gibi elimizde uzaya çıkacak teknoloji var gel gör ki.

Herneyse, bildiğim kadarı ile Samsun, LG ve General Mobile şebeke üzerinden görüntülü görüşmeye müsade ediyor (Bazı modeller hariç) Tabi Nokia ların tüm telefonları

Diğer firmalar müsade etmiyor. (Xperia Z var bende de ilk öğrendiğimde baya hayal kırıklığı olmuştu.)

Ancak bu durum yazılımsal diye biliyorum. Yani Android üzerinden kısıtlama koyuyorlar. Aslında root larda kaldırılabilir.

eSa

Dekan
Reaksiyon puanı
352
Şöyle bir ekran buldum hatta ufak bir makale de var ama açıklayıcı bir bilgi yok.

Ekran görüntüsü cynagonmod a benziyor

Buradaki menüde var görüntülü arama

ZVBZ1V.jpg

ByEGT

Profesör
Reaksiyon puanı
15
Yurtdışında net üzerinden görüntülü arama yaygın olduğu için bu özelliği ekleme gereği görmemiş olabilirler. FM Radyo'yu ilave masraf ve vergiden yırtmak için çıkardılar. Onda da online servisler FM'i geçtiği için böyle bir tasarruf yapmışlardı.

Android'in yapısında görüntülü görüşme, çift SIM desteği (yeni geldi) gibi enterasan eksiklikler oluyor.

iPhone ilk çıktığında artık pek kullanılmıyor diye MMS desteği koymadıklarını hatırlıyorum. Sonra istekler üzerine eklemişlerdi sanırım.

korkmazcakar

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
şu an tüm samsung modellerinde (android olan) symbian nokialar eski lg modelleri (g2 g3 g4 vb yok) general mobile discovery ve lenovonun bazı modellerinde var şebeke üzerinden görüntülü görüşme. Samsung kullanıyorum bu özelliği yoğun olarak kullanıyorum. Samsung bu konuda oldukça başarılı.

S

SDN Okuru wc

SDN Okuru

SAMSUNG patentini gaspetmiş ama bazı markalarda 3G görüntülü görüşme var... DARK nova launcher ile 3G görüntülü arama yaptırıyor ve M7200 tabletindede kullandım... bu model hem eski hemde hafıza yetersiz gibi saçma mesaj veren bir model 4GB maxiPLUS hiç dolmuyorken bu 8GB hafızayı nasıl bitiriyorsa ram dese 1GB olunca...

ConfickerBelasi

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
16,127
samsung ace4 de var min. ama darklarda da var kendini samsung sanıyor bende ve kardeşimin dark evotap 3g m7200 ve m7220 de var:
oAaHG9uwc7LNJaUc87kceUEE76ZI9PWklcTHB-A4pfmBdJyePZFB5Ut4QRHqIjZlD-TadmSEHM-zFkQY4v-8U463dGdpGGD80q4OuJdd3obXTRzpxKEp4aISTXtcC2YwIv1oN6iKKi_oVWNPjI_ovmGIwWdHj22Ncdyj47qp0pBdC6CUh3tgJzkGCEAxd2z2GEZX0PR0n_OGMewqwe7yidewfIx_BUurxnJh9uWRodd1VDWuDzZvA3D0SOKgYtX-Zlpr0_4mItb-AtBIlzbhPKKY6hK8swF-Ll3YwHThpt_4MMmIanwhTYDtwFuWZws51qAv23L8hglTpM_cnJdRBT-Tr_rYld8dzIBUIPBlcrp0uyWOWP25Lq_8UrBj2p3Ow7hdvNLVNhdbjlME6ZjUqk1Y-_rE7nbyF85NzQoIPBGeIEuINNKhmmEXFml69REi3-Mr0HPZfrS8VwK7AhipliXb74IVidzVLQwxWM4jqcjdoZ-KSfXkEUOHxvubKPkLw9X3EPusbVw2LWfSGY1MBf0N-XUhBFm7F6JBaPgBbG0=w377-h643-no

bu m7220 m7200 ulaşılmaz durumda...
ayıda.

umuturunc

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Şöyle bir ekran buldum hatta ufak bir makale de var ama açıklayıcı bir bilgi yok.

Ekran görüntüsü cynagonmod a benziyor

Buradaki menüde var görüntülü arama

ZVBZ1V.jpg
CM ye böyle bir şey gelse tadından yenmez. şebeke üzerinden görüntülü konuşmak için stock tabanlı rom kullanmak zorunda kalıyorum. (S4 mini kullanıyorum)

helpmert

Doçent
Reaksiyon puanı
31

evet samsungdan samsunga görüntülü konuşuluyor lg ilede görüşülüyor ama bazı telefonlar kabul etmiyor..

bende iphone var sadece iphoneyi facetime ile arayabilirim buda wifi veya hücresel veri (mobil veri) ye bağlı olmak şartyla .

kötü bir şey bu :(

bende skype kullanıyorum