şaka bi yana recovery mod kurulu ise (twrp gibi) wipe seçeneklerinden herşeyi seç öyle yap70lere gitmek gerek bence![]()
+1111x999970lere gitmek gerek bence
--- Gönderi Güncellendi ---
şaka bi yana recovery mod kurulu ise (twrp gibi) wipe seçeneklerinden herşeyi seç öyle yap
Sacmalamayin efs yi silerseniz imei ucar bi daha olsen atamazsinhocam hani root klasöründe EFS dosyasını silen bi teknik varya o lazım bana herşeyi silsin virüs kendi gerekli sistem dosyası olarak gösterip silinmeyi engelliyor .SS
O servis wifi ile alakali ben olsam dokunmamAşağıya bi kaç görsel attım
CPU da çalışan watch dog adlı uygulama bana gore virus ROOT dizininde oldugundan silinmiyor root atmadanda erisemiyorum ve bu kök klasörde çalışan uygulamalar internet bağlantısını system adı altında gerçekleştiriyor
Aşağıya bi kaç görsel attım
CPU da çalışan watch dog adlı uygulama bana gore virus ROOT dizininde oldugundan silinmiyor root atmadanda erisemiyorum ve bu kök klasörde çalışan uygulamalar internet bağlantısını system adı altında gerçekleştiriyor
Sacmaliyorsun suanevet olmayabilir burada varsayımlarla konuşmak saçma olur
aslında bu İOS açığı
" "
buradada nasıl fixlendiği
BL yani Boot loader dosyasını nerden bulurum modele uygun ?
IOS da android gibi hatta windows gibi binary kodlardan oluşan sistemdir hocam quantum bilgisayarlardan bahsetmiyoruz burda .) tabiki benzerlikler olucak
android tabanında linux çalıştırıp olmakla beraber applikasyonları ve kullanıcıyı alt tabakasında barındırır kullanıcı bir şekilde root yetkilerini ele geçirirse tüm sistem tehdit altındadır normal bilgisayarlarda bios diye tabir edilen telefonlarımıza ve mobil android tabanlı cihazlara recovery diye geçen arayüz üzerinden sistem değişikleri uygulanır bunu odin ve diğer toollar takip eder
IOS ile Android tabiki karşılıklı fikir alışverişinde bulunmalılar bana göre yoksa dünya gelişemez bizler bi yerlere gelemeyiz biri iyisini öbürü daha iyisini yapar böylece çoğunluğun gücünü görmüş oluruz
bunu bir tek ben farketmedim sizdede gizlenen bir zararlı olabilir .D içinize kurt düşürmek gibi olmasın fakat Google yöneticileri bile androidi açıklarla dolu işletim sistemi diye tabir ederken ios ile karşılaştırmak saçma olur
ve zararlı olduğundan eminim siz değilsiniz belki ama ben eminim çünkü daha öncedende root atmıştım 1970lerden değil tabi .D
ve herşeyi silmeden önce efs yedeği alınız demiş üstad
IOS ile Android tabiki karşılıklı fikir alışverişinde bulunmalılar
Bu size yazacağım son yorumdur. Sisteminiz kesinlikle tertemizdir.(eger sorun sadece anlattiklarinizsa) Ki bu kadar büyük iş yapacak adamda / dizinine gooldfish dosyasi olusturmaz. Zaten stock firmware indirdiginizdede ayni dosyalar olucak hem zaten 4 parcali flashlamasi yapmisiniz bu flashlamadan sonra sadece efs ve bikac partition kalir ki onlari kimse degistiremez sifrelidir. Bunlari siz sifirdan kurmaya kalkarsaniz kesinlikle bir daha kurtaramazsinizhocam dediğin gibi mimarileri farklı olduğundan
saolun yardımlarınız için, birde goldfish adlı bi dosya buldum ana dizinde exploiti sorduysan phishing olayınıda bilirsin konuyu okuyan arkadaşlar SSL sertifikalı ve güvenli olan yerlerden indirsinler diyorum kamu spotu gibi oldu ama ben gibi uğraşırsınız sonra