- Reaksiyon puanı
- 4,723
Arkadaşlar başlıktaki gibi hard reset atmayı düşünüyor musunuz?
Ben Android 13 Çıkınca Direkt Yükleyeceğim Hard Reset Olmadan Fakat Benim Cihazım Yedek Cihaz Yani Z Fold3'ü Yedek Cihaz Olarak Kullandığım İçin Böyle Yapıcağım.Arkadaşlar başlıktaki gibi hard reset atmayı düşünüyor musunuz?
Vallaha benim biraderde samsung note 8 vardı 5 seneye yakın kullandı hiç hard reset atmadı, şuan s21 plus kullanıyor, ama param olsun iphone dan şaşmam diyorGenellikle MIUI da ve ColorOS da bu lazım oluyor. S21 FE'nize hard reset atmanıza gerek yok diye düşünüyorum.
S21 Plus bir şaheser. Bariz bir şekilde 11 Pro ve 12 Pro modellerinden daha iyi. 11 Pro yerine içten içe S20 Ultra ya da S21 Plus alasım var ama büyük telefon istemiyorum işte ve abiniz S21+ yerine iPhone 12 vs. alabilirdi ama almamış, en mantıklı seçimi yapmış.?Vallaha benim biraderde samsung note 8 vardı 5 seneye yakın kullandı hiç hard reset atmadı, şuan s21 plus kullanıyor, ama param olsun iphone dan şaşmam diyor
Abim değil kardeşim 13 pro max istedi ama pahalı olduğu için alamadı ama sonraki telefonu Pro max yada yeni adı ultra neyse onu alacak tabi 4-5 sene kullanır onu benim birader notecuydu note 2 note 5 note 8 kullandı ama note serisi ismi silinip s22 ultra olunca istemedi.S21 Plus bir şaheser. Bariz bir şekilde 11 Pro ve 12 Pro modellerinden daha iyi. 11 Pro yerine içten içe S20 Ultra ya da S21 Plus alasım var ama büyük telefon istemiyorum işte ve abiniz S21+ yerine iPhone 12 vs. alabilirdi ama almamış, en mantıklı seçimi yapmış.?
Hocam hangi işletim sistemini kullanırsanız kullanın büyük sürümlerden sonra yedek alıp Hard reset atmanız lazım.Arkadaşlar başlıktaki gibi hard reset atmayı düşünüyor musunuz?
Kardeşim şöyle diyim benim galerideki resimler Google fotoğraflarda zaten ama sıkıntı şu galeriden gitmesini istemiyorum sadece, ayrıca hard reset sonrası notlarımın kaybolmasını ve ben Edge kullanıyorum kayıtlı şifreler imin kaybolmasını istemiyorum.Hocam hangi işletim sistemini kullanırsanız kullanın büyük sürümlerden sonra yedek alıp Hard reset atmanız lazım.