Soru Android 13 ve oneui 5 alacak arkadaşlar hard reset atacak mısınız?

Ekto02

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
1,330
Arkadaşlar başlıktaki gibi hard reset atmayı düşünüyor musunuz?
Ben Android 13 Çıkınca Direkt Yükleyeceğim Hard Reset Olmadan Fakat Benim Cihazım Yedek Cihaz Yani Z Fold3'ü Yedek Cihaz Olarak Kullandığım İçin Böyle Yapıcağım.

Eğer Cihaz Yedek Cihazınız Değilde Kendi Ana Cihazınız İse Yedeklerinizi Alıp Orjinal Bir Android 13 Stock Yazılım İndirip Odin İle Temiz Bir Şekilde Flash Atıp Telefonu Sıfırlarsanız Ve Öyle Verilerinizi Yüklerseniz. Sıfır Kurulum Olduğu İçin Android'de Daha Verimli Olur.

Çünkü Daha Önce Ve Uzun Bir Süre Android Kullanmış Biri Olarak Cihazlar Güncellemelerden Sonra Hantallayabiliyor Ayar Değişiklikleri Yaşabiliyor Veya Optimizasyon Sıkıntıları Çekebiliyor. Apple Gibi Güncelle Geç Kafası Olmuyor Pek. O Yüzden Sıfırlayıp Temiz Kurumla Verileri Yüklerseniz Daha Stabil Ve Optimize Bir OneUI 5 Deneyimi Yaşarsınız Garanti Olarak.

BbglGamer

Öğrenci
Reaksiyon puanı
26
Özellikle büyük güncelleme yani sürüm değişikliklerinde muhakkak sıfırdan kurulum gerekiyor.Aksi takdirde büyük stabilite sorunları ve performans kayıpları yaşamanız olasıdır.

irsuya

Profesör
Emektar
Müdavim
Reaksiyon puanı
3,253
Genellikle MIUI da ve ColorOS da bu lazım oluyor. S21 FE'nize hard reset atmanıza gerek yok diye düşünüyorum.

James Howlett

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
4,723
Genellikle MIUI da ve ColorOS da bu lazım oluyor. S21 FE'nize hard reset atmanıza gerek yok diye düşünüyorum.
Vallaha benim biraderde samsung note 8 vardı 5 seneye yakın kullandı hiç hard reset atmadı, şuan s21 plus kullanıyor, ama param olsun iphone dan şaşmam diyor

irsuya

Profesör
Emektar
Müdavim
Reaksiyon puanı
3,253
Vallaha benim biraderde samsung note 8 vardı 5 seneye yakın kullandı hiç hard reset atmadı, şuan s21 plus kullanıyor, ama param olsun iphone dan şaşmam diyor
S21 Plus bir şaheser. Bariz bir şekilde 11 Pro ve 12 Pro modellerinden daha iyi. 11 Pro yerine içten içe S20 Ultra ya da S21 Plus alasım var ama büyük telefon istemiyorum işte ve abiniz S21+ yerine iPhone 12 vs. alabilirdi ama almamış, en mantıklı seçimi yapmış.?

James Howlett

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
4,723
S21 Plus bir şaheser. Bariz bir şekilde 11 Pro ve 12 Pro modellerinden daha iyi. 11 Pro yerine içten içe S20 Ultra ya da S21 Plus alasım var ama büyük telefon istemiyorum işte ve abiniz S21+ yerine iPhone 12 vs. alabilirdi ama almamış, en mantıklı seçimi yapmış.?
Abim değil kardeşim 13 pro max istedi ama pahalı olduğu için alamadı ama sonraki telefonu Pro max yada yeni adı ultra neyse onu alacak tabi 4-5 sene kullanır onu benim birader notecuydu note 2 note 5 note 8 kullandı ama note serisi ismi silinip s22 ultra olunca istemedi.

James Howlett

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
4,723
Hocam hangi işletim sistemini kullanırsanız kullanın büyük sürümlerden sonra yedek alıp Hard reset atmanız lazım.
Kardeşim şöyle diyim benim galerideki resimler Google fotoğraflarda zaten ama sıkıntı şu galeriden gitmesini istemiyorum sadece, ayrıca hard reset sonrası notlarımın kaybolmasını ve ben Edge kullanıyorum kayıtlı şifreler imin kaybolmasını istemiyorum.

Hadi galeri tamamda Edgede kayıtlı şifreler ve notlarım ne olacak?

Sana danışayım o zaman mecbur bu ay sonunda hard reset atacam bu resette nasıl yol izlemem lazım ayarlardan mı sıfırlama yoksa tuşlardan mı sıfırlama yapayım, yapmadan önce yedeklerde kaybolmasın diye tüm hesaplardan çıkış yaparak mı reset atayım nasıl yapayım, ben Edge şifreleri ve notlarım kaybolsun istemiyorum kısaca