Android 11

utkuturemen

Öğrenci
Reaksiyon puanı
14
Merhaba arkadaşlar bu android 11 in apk indirmeyi imkansız hala getireceği ne kadar doğrudur? Eğer öyle bir şey olursa asla android telefon almam bir anlamı kalmaz bence. Tahminen ne zaman bu belli olur ona göre ıphone a geçeyim

Hakantoris

Profesör
Reaksiyon puanı
1,242
Merhaba arkadaşlar bu android 11 in apk indirmeyi imkansız hala getireceği ne kadar doğrudur? Eğer öyle bir şey olursa asla android telefon almam bir anlamı kalmaz bence. Tahminen ne zaman bu belli olur ona göre ıphone a geçeyim
Android açık kaynaklı bir yazılım olduğu için adb komutlarıya vb bu sorun düzelebilir. Ama ne olacağını gelince göreceğiz. Hem dışardan uygulama yüklüyorsam sorumluluk benim Google sanane !!!
Mesaj otomatik birleştirildi:

Takma kafana root atarız androidin işi ne :D

defacerGLD

Profesör
Reaksiyon puanı
3,022
Android açık kaynaklı bir yazılım olduğu için adb komutlarıya vb bu sorun düzelebilir. Ama ne olacağını gelince göreceğiz. Hem dışardan uygulama yüklüyorsam sorumluluk benim Google sanane !!!
Mesaj otomatik birleştirildi:

Takma kafana root atarız androidin işi ne :D
Root garanti bozar

utkuturemen

Öğrenci
Reaksiyon puanı
14
Aynen öyle root atsam iphone a da atarım ben atmak istemeden yüklemek istiyorum

H1ÇK1R1K

Doçent
Reaksiyon puanı
386
Hocam android 11 ile beraber de android 7'nin fişini çekerler.
Beter olsun Google.