Craigdiizzeer
Doçent
- Reaksiyon puanı
- 958
Kıskanarak izliyorum
Çok da aman aman bir şey yok. Siz kaçta kaldınız?Kıskanarak izliyorum
8.1.0Çok da aman aman bir şey yok. Siz kaçta kaldınız?
Hakkı abi sayılmaz ben forumdaki üyeleri kastettimHiç yok galiba bir Hakkı Abi'de vardır varsa.
V30 un alması gereken son güncelleme 9 ancak lg 10da verecek. Bence lg V30 kullanıcılarına güzel kıyak geçti10 alamadık li 11 olsun zalımın oğlu LG v30a 10 verseydi bari![]()
V30+ a vermiyor ya ama 30s mi ne varmış ona veriyorV30 un alması gereken son güncelleme 9 ancak lg 10da verecek. Bence lg V30 kullanıcılarına güzel kıyak geçti![]()
Aslında şu ana kadar birçok cihaza geldi Samsung ağırlıklı olarak. Çalışma şekli de şöyle:Air Drop Özelliğinin karşılığı Nearby Share en çok dikkatimi çekti
Nasıl kullanılacak acaba
Nearby Share'i başka bir şey sanıyordum bu bende var ki zatenAslında şu ana kadar birçok cihaza geldi Samsung ağırlıklı olarak. Çalışma şekli de şöyle:
Android 6'ya kadar olan her cihaza gelecek zaten. Ama Google Android 11'in özellikleri arasına almış. Bana da geleli 1-2 ay olmuştur.Nearby Share'i başka bir şey sanıyordum bu bende var ki zaten![]()
O navigasyon sistemi 10. sürümle geldi, iOS gibi yani evetaltındaki ana sayfa geri gimi tuşlar iphone daki gibi oldu sanırım biri beni aydınlatsın heyecan yaptım![]()
değiştirilebiliyomu yoksa sabit öylemi yani eski haline getirebiliyomuyuz ?O navigasyon sistemi 10. sürümle geldi, iOS gibi yani evet![]()
Tabi tabi, ister tuş ister kaydırma size kalmış.değiştirilebiliyomu yoksa sabit öylemi yani eski haline getirebiliyomuyuz ?