- Reaksiyon puanı
- 11,235
Andrew Tate, kendisinin öldürüleceğini ve "pasifleştirme aracı olarak bir merminin seçileceğini" öne sürdü.
Tartışmalı internet kişiliği, cuma günü hapisten çıktıktan sonra Romanya'nın Bükreş kentinde ev hapsine alınmasından bu yana Twitter hesabından bir dizi şifreli mesaj gönderdi.
Pazartesi sabahı erken saatlerde yaptığı bir paylaşımda eski kick boks dövüşçüsü, diğer tüm "susturma girişimleri" başarısız olduğu için vurulmayı beklediğini söyledi.
Tate, şu açıklamayı yaptı:
Tartışmalı internet kişiliği, cuma günü hapisten çıktıktan sonra Romanya'nın Bükreş kentinde ev hapsine alınmasından bu yana Twitter hesabından bir dizi şifreli mesaj gönderdi.
Pazartesi sabahı erken saatlerde yaptığı bir paylaşımda eski kick boks dövüşçüsü, diğer tüm "susturma girişimleri" başarısız olduğu için vurulmayı beklediğini söyledi.
Tate, şu açıklamayı yaptı:
Vücudumu delici kurşunun acımasız kinetiğini absorbe etmeye hazırlıyorum. Diğer tüm susturma girişimleri başarısız oldukça ve 3. aşama yaklaştıkça bir kurşunun pasifleştirme için seçilen araç olacağını tahmin ediyorum. Sadece dua edebilirim ve kendimi elimden geldiğince nefes almaya zorlayacağıma söz veriyorum.

Ev hapsine alınan Andrew Tate, vurularak öldürüleceğini söylüyor
Andrew Tate, kendisinin öldürüleceğini ve "pasifleştirme aracı olarak bir merminin seçileceğini" öne sürdü. Tartışmalı internet kişiliği, cuma günü hapisten çıktıktan sonra Romanya'nın Bükreş kentinde ev hapsine alınmasından bu yana Twitter hesabından bir dizi şifreli mesaj gönderdi. Pazartesi...