Andre Santos Arsenal'de

mazruf

Guru
Emektar
Reaksiyon puanı
1,117
Fenerbahçe, Brezilyalı yıldızı Andre Santos için Arsenal ile anlaştı. Sarı-lacivertli ekip, Arsenal'den 7 milyon euro bonservis ücreti alacak.

andre_H520D.jpg

Fenerbahçe'de yaprak dökümü sürüyor. Sarı-lacivertli takımdan ayrılan son isim Andre Santos oldu. Sarı-lacivertliler, Brezilyalı futbolcunun transferi için Arsenal ile anlaşmaya vardı.

Fenerbahçe'nin şike soruşturmasında yer almasının ardından önce Nijeryalı Emanuel Emenike, Rusya'nın Spartak Moskova takımına gitti. Uruguaylı Diego Lugano da sarı-lacivertliler'e veda ederek, Paris Saint Germain'in yolunu tutu.

Fenerbahçe yönetimi son olarak Andre Santos'u da Arsenal'e gönderiyor. Sarı-lacivertliler'in, Brezilyalı futbolcu için İngiliz kulübü ile 7 milyon euro bonservis bedeli karşılığnda anlaştığı bildirildi.

Fenerbahçe'nin transferi yarın borsa'ya da bildirmesi ve Santos'un 1-2 gün içinde Londra'ya giderek Arsenal'e imza atması bekleniyor.

KAYNAK: NTVSPOR

1907

Profesör
Reaksiyon puanı
2
Çocukluk yapmayın lütfen...

Adam gibi sorduk cevap vermekten niye kaçıyorsun.

Ne yani futbolcular gidince FB bitecek mi çıkar A2 takımı oynar...

cobra11

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
16
bitiyormuşmuş..... bişey yazmıyacağım artık...

way_be

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
12
uğraşmak istemedim dediğim açık oyuncuları sattıkça güçten düşüyor bank asyayı kabullenmiş gibi geldi bana.

m1903

Profesör
Reaksiyon puanı
8
8-2'den sonra Arsenal transfer yapar diyorduk ama gelip de Santos'u almasını beklemiyordum açıkçası :)

way_be

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
12
zorla yazdırmıyoruz kimseye

1907

Profesör
Reaksiyon puanı
2
Asbaşkan bas bas bağırıyor Bank Asya ya düşürün diye sende galiba diyorsun.İnternet ne işe yarıyor ki acaba ?

hsngrms

Profesör
Reaksiyon puanı
4
Üzüldüm gitmesine, FB için yüreğini ortaya koyan futbolcularımızdan birini daha kaybettik.

way_be

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
12
bağırsa nolcak başvurunda görelim bilip bilmeden konuşma takip ediyoruz çok şükür.

her gün farklı açıklamlar olduğu için.

çok sevdiğiniz tff düşürsün sizi

muratteas

Dekan
Reaksiyon puanı
96
Bu sana yeterince cevap olur sanırım.
3 Temmuz’dan önce piyasa değeri 1 milyar 781 milyon lira olan Fenerbahçe hisseleri 982 milyon 500 bin liralık değere geriledi.

Galatasaray Sportif hisselerinin bu dönemde 1 milyar 48 milyon lira olan piyasa değeri ise 738 milyon 842 bin liraya geriledi.

Beşiktaş Futbol Yatırımları hisselerinde ise 3 Temmuz’da 410 milyon lira olan piyasa değeri 353 milyon 600 bin liraya düştü.

Trabzonspor Sportif hisselerin toplam piyasa değeri dünkü yükselişle birlikte 405 milyon liraya ulaştı.

Hem üzüldüm hem sevindim gitmesine.

YellowRed

Rektör
Reaksiyon puanı
27
7 milyon iyi para. yıllık alacağı ile birlikte yaklaşık 10 mliyon kar eder fenerbahçe. santosun gitmesi ile takımın güç kaybedeceğine de inanmıyorum. lugano bu bakımdan daha büyük kayıp.

EfsaneFener

Asistan
Reaksiyon puanı
0
gitsin oda gitsin bakalım.Şimdiş sıcak para lazım. Hele tazminatları bir alalım hepsini veya daha iyilerini geri alırız.

way_be

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
12
aynen gerilemiş hisseler trabzon çıkışta

muratteas

Dekan
Reaksiyon puanı
96
7 milyon iyi para. yıllık alacağı ile birlikte yaklaşık 10 mliyon kar eder fenerbahçe. santosun gitmesi ile takımın güç kaybedeceğine de inanmıyorum. lugano bu bakımdan daha büyük kayıp.
Zaten olası Lugano transferine Serdar Kesimal alınmıştı. BEKO Bayan voleybolada sponsor olmuş.

CiiixXx

Profesör
Reaksiyon puanı
27
Beyler neden şaşırıyorsunuz ki? Günlerdir futboldan kopuk bir şekilde yaşıyor bu insanlar. Geleceklerini de düşünmek zorundalar doğal olarak. Hem gittiği takımda her ne kadar 8 gol yemiş olsa da Arsenal. :D

Ayrıca bence şu ortamda 7 milyon ve +'larıyla beraber iyi bir fiyat. Giden tüm futbolcuları istediğimiz zaman tek tek geri alabilecek güçteyiz çok şükür.

Bazı arkadaşları da anlayamıyorum. Düşmanlığın bile bir şerefi, haysiyeti vardır unutmayınız...

whitedragon

Doçent
Reaksiyon puanı
1
Sırada niang var..FB yönetimi ile TFF nin bu olayların başlarında aralarında nasıl konuşmalar yaptığını bilmiyoruz ama muhakkak fenere birşeyler hissettirilmiştir emenikenin bırakılması işaretdi.TFF den 1 yıl süre istendiği söylendi fakat oyunu UEFA bozdu TFF nin kanaat kullanmayıp ceza vermemesi UEFA yı hareketi geçirdi yani herşeyi tasarlayan FB yönetimi fakat istedikleri gibi gitmedi işler..

mendocino

Rektör
Reaksiyon puanı
81
stoch'u rubin kazan ve bir rus kulübü daha istiyormuş az önce bi yerde okudum

haldunaksoz

Asistan
Reaksiyon puanı
1
Bir Beşiktaşlı olarak yorum yapmak istiyorum. Santos dan bu kadar para kazandıysa bence çok iyi. Lugano nun yeri daha zor dolacaktır, santos a göre

mendocino

Rektör
Reaksiyon puanı
81
ben asıl alexi merak ediyorum gerisi zerre kadar umrumda değil:)

|BeyabaN|

Profesör
Reaksiyon puanı
9
Alex artık efsaneleşti, gitse bile taraftarın gözünde değeri düşmeyecekti ama kalacağını açıkladı.