Andoid icin bbm indirdim ama

flinces_boy

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Arkadaslar gecen gun telefonuma andoid icin bbm indirdim.ancak baglandiktan sonra ustte baglandi logosu cikiyo ve o bildirimi temizleyemiyorum bbmden oflline olarak cikamiyorum.rami temizliyorum bir sure sonra ayni uyariyi yeniden veriyor.bu sarjimi yerse diye de bir endise var icimde.baglandi yazisi cikiyor ama uygulamalar arasinda gozukmuyor.bu bir problem mi ve ayni sorunu yasayanlar var mi acaba

realdgnc

Doçent
Reaksiyon puanı
7
Arkadaslar gecen gun telefonuma andoid icin bbm indirdim.ancak baglandiktan sonra ustte baglandi logosu cikiyo ve o bildirimi temizleyemiyorum bbmden oflline olarak cikamiyorum.rami temizliyorum bir sure sonra ayni uyariyi yeniden veriyor.bu sarjimi yerse diye de bir endise var icimde.baglandi yazisi cikiyor ama uygulamalar arasinda gozukmuyor.bu bir problem mi ve ayni sorunu yasayanlar var mi acaba
Hayır o bir problem/hata vs... değil. BBM'nin kendi özelliği. Her daim online olmanı sağlıyor. BBM telefonunda yüklü olduğu sürece o orda kalacak. Endişelenmene gerek yok. Batarya performansını fazla etkilemez.

ErwinSmith

Rektör
Emektar
Reaksiyon puanı
344
Ayarlarindan o logoyu kaldirabilirsin

Elusive

Dekan
Reaksiyon puanı
260
Ayarlara gir bildirimleri göster işaretini kaldır düzelir. Olmazsa bbm de ayarlara gir bağlandı simgesini devre dışı bırak.

enternasyonal

Asistan
Reaksiyon puanı
1
Merak ettiğim android bbm blackberry bbm gibi mi gizlilik şartları yani bleckberry bbm de sanırım mesaj içeriklerini blackberry hiçbir şekilde kimseye vermiyordu biz bile bilmiyoruz diyordu.

S

SDN Okuru

SDN Okuru
Bbmi ipade yükledim herkesin resmi görünüyordu fakat güncelledikten sonra kimsenin resmi görünmedi sildim tekrar yükledim düzelmedi yardım edebilir misiniz??