Anderlecht`te hüzün!

Bu konuyu okuyanlar

Link

Müdavim
Emektar
Katılım
26 Şubat 2007
Mesajlar
2,746
Reaksiyon puanı
16
Puanları
38
Belçika takımının menaceri Van Holsbeeck, 'Seribaşı olmayan en zor takımla eşleştik' diye konuştu. Holsbeeck, 'Roberto Carlos'un ismi yeter' dedi.

‘Futbolda imkansız yok’
Anderlecht Genel Menaceri Herman van Holsbeeck, Fenerbahçe ile eşleşmekten memnun olmadığını açık yüreklilikle ortaya koydu. Belçika ekibinin temsilcisi, seribaşı olmayan ekiplerin içindeki en zor rakibi çektiklerini ifade ederek, “Ancak yapacak birşey yok. Futbolda imkansız diye birşey yoktur. Fenerbahçe her zaman için yıldızlar topluluğu bir takım durumunda. Bunu biliyoruz. Bu sene yine çok iyi transferler yaptığını öğrendik. Sadece Roberto Carlos bile tek bir isim olarak yeter zaten” açıklamasını yaptı.

‘Canlı çıkmamız zor’
“Futbolda imkansız yoktur” sözleriyle, eşleşmeye nasıl baktıklarını vurgulayan Van Holsbeeck, “İlk maçın İstanbul’da olması, bizim için avantaj. Ancak İstanbul cehenneminden canlı çıkmamız çok zor olacak. Fenerbahçe, Türkiye’nin zirvesidir. İki maç da bizim için yüksek düzeyli bir sınav olacak. 15 Ağustos’a kadar oyuncularımızın form durumu zirvede olmalı” diye konuştu. Belçika ekibinin menaceri, rakipleriyle ilgili diğer bilgileri oyuncuları Ahmed Hassan ve Serhat Akın’dan alacaklarını sözlerine ekledi.

http://fanatik.ekolay.net/fanatik/yeni/Fenerbahce/HaberDetay.aspx?hId=444462
 

emubaltaci

Müdavim
Emektar
Katılım
21 Kasım 2005
Mesajlar
18,862
Reaksiyon puanı
129
Puanları
63
hadi bakalım sonumuz hayırlı olur inş.
 

Wolker

Müdavim
Katılım
2 Kasım 2006
Mesajlar
1,542
Reaksiyon puanı
2
Puanları
38
Maç oynanamadan skor biçilmez derim, zaten fener'in avrupa maceralarında kötü anılarıda var rehavete kapılmak yanlış olur derim ...
 
Üst