Anasayfada Forumdan Son Başlıklar

Kurşun Kalem

Profesör
Reaksiyon puanı
58
Ben genelde forumu ana sayfadan takip ediyorum. Forumdan Son Başlıklarda bilindiği üzere en son cevap yazılan konular görünmekte. Velakin şöyle bir problem (bana göre) var;

Bazı kategorilerdeki konular oraya çıkmıyor. Mesela "Kültür-Sanat" bölümüne herhangi bir konu açılmış, konuya cevap yazılmış, bu ana sayfada çıkmamakta. Fakat spor konuları ana sayfada çıkıyor. Hem de aşırı bir konu sayısı var. zannedersin futbol forumu :D Bir de öyle başlıklar atılıyor ki, ben bazen teknoloji ile ilgili bir konu sanarken, futbol çıkıyor (bkz. desibel rekoru kırıldı :D)

Neyse uzatmayayım, kategoriler arasında ayrımcılık yapılmasın. Önerim ya bütük kategorideki konular ana sayfadaki "Forumdan Son Başlıklar" bölümüne çıksın, ya da sadece ana temamız olan teknoloji ile ilgili kategorilerdeki konular çıksın.

O kadar önemli mi? Değil aslında. Gülü seven dikenine katlanır deriz devam ederiz. Şahsi önerimdir. Bilgilerinize arz eder, saygılar sunarım efenim :mrgreen:

byharby

Profesör
Reaksiyon puanı
21
Haklı. Ayrıca "Forumdan Son Başlıklar" kısmı aşağı doğru uzatılsın, mesela 20-25 konu görünsün.

Düzeltme: 20-25 başlık görünemezmiş , ben alt kısmı boş sanıyormuşum, adblock kullanıyorum da :mrgreen:

virtual worms

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
66
bende öyle bir sıkıntı yaşıyorum:) Açtığım konu anasayfada görünmeden yok olur:Peditörlerin haberleri gibi forumdan son başıklarda 3-4 sayfa olsaydı güzel olurdu:)bu konu hakkında birinin çok güzel fikri vardı bir bakim konuyu bulabilecek miyim.

---------- Post added at 14:19 ---------- Previous post was at 14:17 ----------

aha buldum:)http://forum.shiftdelete.net/sdne-onerileriniz/183673-bir-oneri-forumda-son-konular.html

arkadaşın dediği uygulanırsa süper olur:)

Kurşun Kalem

Profesör
Reaksiyon puanı
58
Bir önerim daha var. Site yetkililerinden biri en azından olumlu veya olumsuz bir cevap yazarsa, biz de SDN'e Önerileriniz kategorisinin boşuna açılmamış olduğuna kanaat getiririz. :)

Kurşun Kalem

Profesör
Reaksiyon puanı
58
Bunun için Neler Yeni? yi neden kullanmıyorsunuz ki :)

O zaman ana sayfadakini kaldırın, dediğiniz yerden takip edelim. :D İşin şakası, dediğim gibi tercih meselesi, forumu ana sayfadan takip etmek istiyorum. Aslında rahatsız olduğum konu biraz da spor konularının ana sayfada çıkıp, kültür-sanat gibi konuların çıkmaması. Neyse dediğim gibi önemli değil. Alternatiften çok, önerimin olabilitesi hakkında bir cevap bekliyorum.

erenberk

Rektör
Reaksiyon puanı
101
Yönetimden üst rütbelilere ileteceğim durumu...

Kurşun Kalem

Profesör
Reaksiyon puanı
58
Yönetimden üst rütbelilere ileteceğim durumu...

Yönetim "boşver arada kaynar unutulur" mu dedi yoksa? :D Ben unutmam aga :)

SDN Forum Anayasası der ki;
Geribildirim İlkesi

Siteyle ilgili bir soru yönelttiğiniz zaman yöneticilerden biri mutlaka size geri dönüşte bulunur.
Bu madde kapsamında herhangi bir yöneticiden bu konu ile alakalı olumlu olumsuz cevap beklemekteyim. Oğlak burcuyum ben inatçıyım :D

AliA

Ordinaryüs
Emektar
Reaksiyon puanı
530
Geçenlerde de söylemiştim aslında bazı bölümlerde sınırlama var. Her konu anasayfada çıkmıyor.

Spor bölümü forumun belki de en çok takip edilen bölümü. Anasayfada çıkmaması zor görülüyor.

senar1st

Profesör
Reaksiyon puanı
14
Geçenlerde de söylemiştim aslında bazı bölümlerde sınırlama var. Her konu anasayfada çıkmıyor.

Spor bölümü forumun belki de en çok takip edilen bölümü. Anasayfada çıkmaması zor görülüyor.

bir de şu var: mesela kültür sanat konusu açılsa insanlar ya mesaj yazar ya da yazmaz. Yazmadığında zaten anasayfadan kaldırılır :)

Imm ben şöyle bir şey öneriyorum. Herkes istediği kategoriyi anasayfada görse nasıl olur? Mesela AliA eğlenceyi ister ben ise gündem kategorisini... AliA da gösterilen ben de gösterilmez mesela...

Bu önerimin yapılması çok zor görünüyor. Çünkü anasayfa üzerinden giriş falan yapılmalı sanki... Siz daha iyi bilirsiniz gerçi :)

Naaa

Profesör
Reaksiyon puanı
3
ben bu siteyi belkide çıktığından beri takip ediyorum.mesaj yazmalara sonradan başladım.ve baktığım yer genelde 'forumda son başlıklar' kısmı oluyor. ayrıca onun linki olsa inanın sitenin anasayfasına bakmadan direk orada takılırım :)