Ananim

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

The Punisher

Doçent
Reaksiyon puanı
606
26 Ocak 2021 tarihinde "Gta SA Fare Sorunu" adlı bir konu açmıştım ama konu kapatıldı, konu da bana tek cevap yazan kişi @Ananim siz olduğunuz için size sormak istedim.
Oyunu oynamışsanız büyük ihtimalle Steam üzerinden oyunu satın alıp oynamışsınızdır. Sizde de böyle bir sorun mevcut mu, mevcutsa yardımcı olursanız sevinirim.
Şimdiden teşekkürler.

rover_xp

Profesör
Reaksiyon puanı
2,217
Fare sorununu ben şöyle çözmüştüm. Oyunu açtıktan sonra windows tuşu ile masaüstüne gelip görev yöneticisi>ayrıntılar sekmesinden gtasa exe ye sağ tıklayıp bir bölüm vardı adını unuttum seçenekleri söylerseniz hatırlayabilirim. İşte oradan oyunun hangi işlemcilerde çalışmasına izin veriyorsunuz ekranı geliyordu. Oradan cpu0 a tik atacaksınız diğerlerinde tik olmayacak sonra tamam diyerek çıkın ve oyuna girin.

The Punisher

Doçent
Reaksiyon puanı
606
Fare sorununu ben şöyle çözmüştüm. Oyunu açtıktan sonra windows tuşu ile masaüstüne gelip görev yöneticisi>ayrıntılar sekmesinden gtasa exe ye sağ tıklayıp bir bölüm vardı adını unuttum seçenekleri söylerseniz hatırlayabilirim. İşte oradan oyunun hangi işlemcilerde çalışmasına izin veriyorsunuz ekranı geliyordu. Oradan cpu0 a tik atacaksınız diğerlerinde tik olmayacak sonra tamam diyerek çıkın ve oyuna girin.
Ayrıntılara git > Benzeşmeyi ayarla. Kalıcı bir yöntem istiyorum efendim.

The Punisher

Doçent
Reaksiyon puanı
606
Nasıl bir fare sorununuz vardı ?
Ayrıntılı bilgi;

Ananim

Profesör
Reaksiyon puanı
2,388
Yalnız konuyu adıma değilde konu ile alakalı açarsanız mutlu olurum bide o konuda "korsana teşvik" edici cümleler kullandığnız için raporlamıştım iyi forumlar @The Punisher,

The Punisher

Doçent
Reaksiyon puanı
606
Yalnız konuyu adıma değilde konu ile alakalı açarsanız mutlu olurum bide o konuda "korsana teşvik" edici cümleler kullandığnız için raporlamıştım iyi forumlar @The Punisher,
Oyun ile ilgili çözümünüz var mı diye sormuştum ama siz Raporlama ile ilgili konuşuyorsunuz anlamadım sizi.

Ananim

Profesör
Reaksiyon puanı
2,388
Bende sizi anlayamıyorum burda konu başlığna "Ananim" yazıp neden benim hakkımda atıp tutuyosunuz anlamış değilim üstüne üstlük bide gelmiş bana hesap soruyosunuz sen steamden indirdin herhalde vs vs evet indirdim olamaz mı

The Punisher

Doçent
Reaksiyon puanı
606
Bende sizi anlayamıyorum burda konu başlığna "Ananim" yazıp neden benim hakkımda atıp tutuyosunuz anlamış değilim üstüne üstlük bide gelmiş bana hesap soruyosunuz sen steamden indirdin herhalde vs vs evet indirdim olamaz mı
Atıp tutmuyorum sadece indirdiniz diye tahmin ediyorum, indirmişseniz sizde de fare sorunu varmı diye soru soruyorum, neden bu kadar kızdınız efendim.

MrtAltg

Dekan
Emektar
Reaksiyon puanı
12,109
Diger konumuz korsan dan dolayı kilitlenmiş siz yine aynı şekilde korsan içerik için konu açmış siniz.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...