analog power saving mode on

mustafakkol

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
öncelikle merhaba , dün bilgissayarımın masasını temizlemek istedim ve herhangi bişeye dokunmadan pc kasası zaten masanın altında yani hiç dokunmadım fakat monütör ün arkasınd power kablosuyla vga kablosunun birbirine dolandıgını gördüm ve vga kablosunu monütörden çıkararak power kablosundan ayırdım tekrar geri taktıgımda bu bu bilgi karşıma çıktı. "ANALOG POWER SAVİNG MOD ON" direk translate den çevirdim " ANALOG GÜÇ TASARRUFU MODU" diyor bu tip monütörlerde (lg flatron) sinyal gelmeyince tasarruf moduna alıyormuş edindiğim bilgilere göre bi kaç yerden video izledim farklı forumları okudum fakat çözüm yolu bulamadım shiftdelete formunfa fa bu konu üzerine açılmış bir forum var ve ana kartının yandıgı söyleniyor ben ilk olarak ekran kartında sıkıntı olabileceği aklıma gelerek es pcmdeki ekran kartını denedim aynısını dedi pc üzerindeki bütün fanlar çalışıyor ekran kartıda dahil vga kablosunu ekran kartından çıkarıp anakarta taktıgım pc açılıyor fakat tahmin edeceğiniz üzere çok kasıyor bi yardımcı olabilirseniz sevinirim bu gün aktifim yazılan bütün sorulara cevap vereceğim. iyi forumlar dilerim :)