smmby
Öğrenci
- Reaksiyon puanı
- 18
HP 8328 - Intel Skylake-U Premium PCHAnakart marka-modeli nedir?
bunun yazılım ile görüntülenmesi lazım?Ekli dosyayı görüntüle 119787Anakarttın üzerinde bu girişin olması gerek
Laptop modelini söylerseniz yardımcı olabilirim.bunun yazılım ile görüntülenmesi lazım?
Bilgisayarın tam marka modeli nedir?Anakartımın Nvme veya M.2 SSD için uygun olup olmadığını nasıl öğrenebilirim?
AIDA64,Hwinfo,Cpuz-z programları var.
Sistem Yuvaları kısmında PCI-E boş görünüyor 4 tanesi
Bilgisayarın tam marka modeli nedir?
PM olarak ilettimLaptop modelini söylerseniz yardımcı olabilirim.
Klavye kablosu oAnakart resmim bu şekilde; Kırmızı okla gösterdiğim kablo ne kablosu kırışık duruyorda bir sorun mu var acaba?
şuan tek sorun var Ram ekledim ucunu silgi ile silmedim. ekranı öne arkaya hareket edince Laptop kapanıyor. Bazende güç düğmesi çalışmıyor neden acaba?LAptopu ayırırken sarı bir yuvarlak tırtıklı vida kırıldı sadece içine vida girebilen sarı renkte bişe tırnak galibaKlavye kablosu o
ok işareti ile gösterebilir misiniz hangi slot o ve boşta mı? m2k3 m2 ilkkez duydum isminiEkli dosyayı görüntüle 119978
m2k3 m2 var.
Adamlar iyi gizlemiş m2 slotunu.ok işareti ile gösterebilir misiniz hangi slot o ve boşta mı? m2k3 m2 ilkkez duydum ismini
Adamlar iyi gizlemiş m2 slotunu. Ekli dosyayı görüntüle 119986
nvme destekler mi?22*80 from dedikleri.
Yani anakatta m2 slotu varmış ?anlamadım?
22*80 from dedikleri.
Uyar türkiye den almanı tavsiye ederim.o zaman bu uyum sağlar mı? 22x80 form iseWicgtyp M.2 PCIE NVME 22*80 SSD 512GB katı hal sürücü dizüstü masaüstü için katı hal sürücüler DELL için ASUS için 500GB|Internal Solid State Drives| - AliExpress
Wicgtyp M.2 PCIE NVME 22*80 SSD 512GB katı hal sürücü dizüstü masaüstü için katı hal sürücüler DELL için ASUS için 500GB,Çin'den ve diğer ülkelerden ürün satın alın. Üstelik ücretsiz gönderim, sınırlı indirimler, kolay iade seçeneği ve müşteri garantisi gibi özelliklerden de yararlanabilirsiniz...tr.aliexpress.com
''SSD'yi bir adaptör ile PCIe yuvasına takarsanız işlemcinizin iş hattı kullanılır. Anakartınız üzerinde M.2 yuvası bulunuyorsa anakartın chipsetine göre ya sata kontrolcüsü ya da anakartın sağladığı iş hattı kullanır. Ki siz sanırım NVMe SSD'den de bahsetmiyorsunuz bu durumda her türlü almış olduğunuz SSD'den en fazla verimi alırısınız. Özetle anakartınızın üzerinde bulununan M.2 yuvası üzerinden takacağınız SSD hiçbir durumda işlemcinizin iş hattını kullanmaz, grafik kartınızın kulllanmış olduğu iş hattı sayısını 8'e düşürmez.''22*80 from dedikleri.
HP bs017ntnotebook ne marka,model? benim ki Lenovo IdeaPad S145-15AST ve onun NVMe desteği var biosta boot ayarında başta gösteriyor.