8 +8 16 GB takabiliryorsun ram türü olarak : DDR3 PC3-12800 1600MHz 204-pin SODIMMAnakartımın adı AIDA64 programında PEGATRON H36Y olarak gözüküyor. Bu anakartın maximum ram, mhz ve cl değerini öğrenebilir miyim?
çok teşekkürler hocam benim ram ler 1333 mhz olunca bir bilene sormak istedim. Ram satın alımı yaparken 1600 mhz tercih edeceğim o zaman. peki CL değeri?8 +8 16 GB takabiliryorsun ram türü olarak : DDR3 PC3-12800 1600MHz 204-pin SODIMM
Merhaba.çok teşekkürler hocam benim ram ler 1333 mhz olunca bir bilene sormak istedim. Ram satın alımı yaparken 1600 mhz tercih edeceğim o zaman. peki CL değeri?
Tamamdır şimdi daha iyi anladım ilginiz için teşekkürlerMerhaba.
CL değeri ne kadar düşükse o kadar iyidir, ancak hatırlatmakta fayda var, CL değeri düştükçe fiyat artar.
Rica ederim.Tamamdır şimdi daha iyi anladım ilginiz için teşekkürler
Hocam uzun bir aradan sonra tekrar yazmak istedim bu bilgilerle ramlerimin CL değerini bulabilir miyiz. 2 GB ram in yanına 10 GB lık ram almak istiyorum8 +8 16 GB takabiliryorsun ram türü olarak : DDR3 PC3-12800 1600MHz 204-pin SODIMM
Ama iki slotu var. bir slotu 8 diğer slotu da 8 olarak biliyorumAnakartınızın max. 8 gb belek desteği var görünüyor.
![]()
Pegatron Motherboard H36Y Memory RAM Upgrades - Low Cost Delivery & Guaranteed Compatible | Mr Memory®
Buy Memory RAM Upgrades for your Pegatron Motherboard H36Y - 100% Compatibility Guaranteed. ✅ Low Cost Delivery ✅ Low Prices ✅ 100% Safe & Securewww.mrmemory.co.uk
![]()
H36Y Motherboard RAM Memory Upgrades - Offtek
Guaranteed compatible RAM memory upgrades matched to the H36Y. Free delivery, lifetime warranty and everyday low priceswww.offtek.co.uk
Üstte verdiğim bilgilere göre bir arkadaş yardımcı oldu, 8+8 dediNereden biliyorsunuz. 2 ram slotu olması bi şeyi değiştirmez ki.
Anladım abi zaten 8 gb alacağım 10 yapmak istiyorum olmadı 2 yi çıkarır 8 GB kullanırım. Çok teşekkürler tekrardanBen netteki bilgileri gösterdim. O arkadaşın demesiyle olmaz.Çok eminse,bilginin kaynağını göstermesinde fayda var.