AyberkSokul
Öğrenci
- Reaksiyon puanı
- 0
Anakartım Gigabyte B450M S2H kasam ise Power Boost VK-G2008C.
Kasa kabloları derkenAnakartım Gigabyte B450M S2H kasam ise Power Boost VK-G2008C.
Hee o kablolar burdan nasıl anlatalım ki dediği gibi yazarAnakartınızın kullanım/kurulum klavuzunda mutlaka yazar Power Switch, Reset Switch, HDD Ledlerin nereye takılacağı. Klavuz ingilizceyse Panel Connector yazısını arayın.
Bildiğiniz kasa kabloları. Kasanın güç düğmesine basınca bilgisayarı çalıştıran kablolar.Kasa kabloları derken
Mesaj otomatik birleştirildi:
Hee o kablolar burdan nasıl anlatalım ki dediği gibi yazar
Dediğiniz şeyler yazıyor ama kasanın kablolarında başka isimde şeyler de varAnakartınızın kullanım/kurulum klavuzunda mutlaka yazar Power Switch, Reset Switch, HDD Ledlerin nereye takılacağı. Klavuz ingilizceyse Panel Connector yazısını arayın.
Hallettim sağ ol genede.Ne yazıyor kasa kablolarının ucunda?
Aynı Anakart var bende nasıl çözdün PC açmaya çalışıyorum açılmıyor ışıklardan bir tek Ramin ışığı yanıyor Ramin ışığı hep yanıyor ama daha açma tuşuna basmadan bileHallettim sağ ol genede.
Aga Benim pcde nc kablosu yok nerde bilmiyorum ondan dolayı mı NC yeri boş kalıyorKasadan gelen kabloları,anakartının sağ alt köşesindeki, F-PANELde yazan yerlerine takacaksın.
Ekli dosyayı görüntüle 151748
E o zaman doğru kablolama o zaman nie açılmıyor bu PC geri kalan her şeyi zaten basit takmak benim sorun fanlar çok kısa süre dönüp duruyor 1 saniyeden kısa ramlerin RGB ışığı ise full yanıyor hiç sönmuyor sorun ne anlamadım kinc zaten takılmıyacak.