AnaKartım Yandı Ne yapıcam ?

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan NuRummm
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

NuRummm

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Merhabalar , arkadaşlar laptobum birgün birden bire söndü ve birdaha açılmadı . Sony servise götürdüm 875 tl tamir istediler . Bende yeni laptop aldım . Şimdi bu elimdeki laptobu 875 den daaha ucuza tamir ettirebilir miyim ? Sony dışında herhangi bir bilgisayarcıda . İstanbul için önerebiliceğin bir yer var mı hiç anlamam bu tarz şeylerden . Gittigidiyorda anakart satılıyor ama hangisi uyumlu alsam nasıl takarım onuda bilmiyorum ? Fikri olan .

REDFOKS

Rektör
Emektar
Reaksiyon puanı
201
Bu tip işler için Mecidiyeköyde bir sürü pc tamiratı alım satımı yapan yerler var en uygun oralarda yaptırırsınız.

djvahset

Profesör
Reaksiyon puanı
5
hımm kesin sonuç son yetkili kardeş uğraşma

engerex

Dekan
Reaksiyon puanı
26
Ucuza ekranı kırık bir ürün daha bulursan en azından bir tane sağlam çıkar.

NuRummm

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Bu tip işler için Mecidiyeköyde bir sürü pc tamiratı alım satımı yapan yerler var en uygun oralarda yaptırırsınız.
Mecidiye köye gidip herhangi birine göstereyim mi yani leptobu ?
hımm kesin sonuç son yetkili kardeş uğraşma
Düzelmez mi sizce çöpe mi yani
Ucuza ekranı kırık bir ürün daha bulursan en azından bir tane sağlam çıkar.
Aslında bir arkadaşımın leptobu var onun neyi var bilmiyorum ama oda gönder ikisini birleştirelim diyor gerçekten böyle birşey olabiliyor mu ?

- - - Mesaj Güncellendi - - -

değiştireyim de o kısmı nasıl yapıcam işte :)

djvahset

Profesör
Reaksiyon puanı
5
aynen kardeşim zaten normal bi bilgisayarcıyada götürsen oda aynısını yapacaktır sen den ortalama aynı fiyatı alıcaktır..

REDFOKS

Rektör
Emektar
Reaksiyon puanı
201
Bir sürü tamirci var.Bir kaçına gösterip fiyat alın hangisi işinize gelirse ona yaptırırsınız/yaptırmazsınız.

NuRummm

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
aynen kardeşim zaten normal bi bilgisayarcıyada götürsen oda aynısını yapacaktır sen den ortalama aynı fiyatı alıcaktır..

Bir sürü tamirci var.Bir kaçına gösterip fiyat alın hangisi işinize gelirse ona yaptırırsınız/yaptırmazsınız.
Teşekkür ederim sağolun . Netten parça alıp taktırma olayını önermiyorsunuz anladığım kadarıyla ki hangisini alıcağımı tam olarak anakartın nesi olduğunuda bilmiyorum . Sadece yanmış komple değişcek dediler.

engerex

Dekan
Reaksiyon puanı
26
.....
Aslında bir arkadaşımın leptobu var onun neyi var bilmiyorum ama oda gönder ikisini birleştirelim diyor gerçekten böyle birşey olabiliyor mu ?
.....
Aynı üründen bulman gerekli. Farklı modeller uymaz. Sana olan gibi bi makina parası isteyen biri yaptırmaktansa ya ürünü kenarıya atıyor yada ucuza elden çıkarıyor. Şanslıysan bulursun.