Soru Anakartım Tpm Destekliyor Mu ?

JustStroke

Öğrenci
Reaksiyon puanı
3
Merhabalar.Anakartımın modeline bakmaya çalıştığımda Casper Nirvana Notebook olarak gözüküyor nedense.Onun dışında yanda gördüğünüz gibi çıkıyor sonuçlar.TPM açsam Windows 11 yükleyebilir miyim? Birde Biosumu kurcaladım biraz TPM gözükmüyor o yüzden konuyu açmak istedim adı mı farklı acaba ya da desteklemiyor mu yardımcı olursanız sevinirim
h.png

Mikail_Ebrinç

Profesör
Reaksiyon puanı
2,700
Evren Samanyolu Galaksisi Güneş Sistemi Dünya
Merhabalar.Anakartımın modeline bakmaya çalıştığımda Casper Nirvana Notebook olarak gözüküyor nedense.Onun dışında yanda gördüğünüz gibi çıkıyor sonuçlar.TPM açsam Windows 11 yükleyebilir miyim? Birde Biosumu kurcaladım biraz TPM gözükmüyor o yüzden konuyu açmak istedim adı mı farklı acaba ya da desteklemiyor mu yardımcı olursanız sevinirimEkli dosyayı görüntüle 157580
bios u iyice araştır bence ben ilk baktığımda göremedim 2. baktiğimda gördüm bu arada işlemcin ne

MMTKR

Profesör
Cezalı
Reaksiyon puanı
521
Windows+R tuşuna basıp tpm.msc yazın. Açılan pencerede tpm olup olmadığını görürsünüz.
BU tam sonuç vermiyor 7,nesil ve altı işlemcilerde biostan etkinleştirikten sonra windows +r ile görünür oluyor
Mesaj otomatik birleştirildi:

bios u iyice araştır bence ben ilk baktığımda göremedim 2. baktiğimda gördüm bu arada işlemcin ne
intel platform trust teknolojisi olarak buldum biosta

Son düzenleme: