Anakartım SSD desteği sağlıyor mu

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan faruk16
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
S

SDN Okuru

SDN Okuru
benim laptop asus f3f benimki de destekler mi acaba?

RedDevil

Profesör
Reaksiyon puanı
19
Eski hdd veya cd rom çıkarıp takabilirsiniz.

faruk16

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Bilgisayarnız sata destekli, takabilirsiniz, pata olsaydı takamazdınız..

çok sağolasın bunu örendiğim iyi oldu, bir sorum daha olacak önerebileceğin bi marka var mı çok yüksek kapasiteli olmasına gerek yok hdd kalacak cd rom yerine takabilirim...

basbeLası

Dekan
Reaksiyon puanı
47
çok sağolasın bunu örendiğim iyi oldu, bir sorum daha olacak önerebileceğin bi marka var mı çok yüksek kapasiteli olmasına gerek yok hdd kalacak cd rom yerine takabilirim...

Okuma, yazma 4k red, 4k write hızları oldukça yüksek bir SSD, Satalarda geriye uyumluluk var, Örneğin sata2 bir anakarta sata3 ssd takarsanız Sata3 Sata2 olarak çalışır, yani sata 2 gibi olur ve sata2 hızında çalışır.. ileriye dönüklük açısından sata 3 önerdim, ilerde masaüstü bilgisayarda da kullanabilir veya satarsanız zarar etmezsiniz.

http://www.vatanbilgisayar.com/Soli...--yazma-510mb)/productdetails.aspx?I_ID=58904

faruk16

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Okuma, yazma 4k red, 4k write hızları oldukça yüksek bir SSD, Satalarda geriye uyumluluk var, Örneğin sata2 bir anakarta sata3 ssd takarsanız Sata3 Sata2 olarak çalışır, yani sata 2 gibi olur ve sata2 hızında çalışır.. ileriye dönüklük açısından sata 3 önerdim, ilerde masaüstü bilgisayarda da kullanabilir veya satarsanız zarar etmezsiniz.

http://www.vatanbilgisayar.com/Solid%20State%20Disk/sandisk-sdssdx-120g-g25-120gb-extreme-sata-30-ssd-%28okuma-550mb--yazma-510mb%29/productdetails.aspx?I_ID=58904

bi ssd almam gerektiğini biraz önce tekrar anladım 20 mb hızla kopyalama yapıyor sağolsun, sandisk demişsin benim de aklımda o vardı iyi oldu aynı fikirde olduğumuz kafamda soru işareti kalmamış oldu fırsat ve para bulduğum ilk anda alacam inşallah :)

lianxing

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Ben OCZ vertex4 serisi 256 gb aldım, indirimdeydi. Şunu söyleyebilirim benimde anakartım sata2 ancak bunu gözle anlamak ancak benchmark testlerde mümkün. Ocz şu anda batmış ancak aralarında hala en iyisi bu olduğunu söyledikleri için, kullanan arkadaşımında tavsiyesiyle bunu aldım. Şu anda memnunum diyebilirim.