Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
arkadaşlar anakartımın yol genişliği 64 bit olarak görünüyor..bu anakartımın 64 bit olduğunumu gösteriri yoksa farklı bi yerden mi bakmalıyım? şimdiden teşekkrüler...
Everest ultimate edition adlı programı aç anakart başlığını tıkla alt menüden tekrar anakart baslığını tıkla... ilgili bilgiler listelenecektir. Kolay gelsin..
Windowsu 64bit kullanabilmen için donanımın [galiba işlemci ve anakart, tam olarak bilmiyorum] 64bit desteklemesi gerekiyor ve sistemi kurduğun xp/ vista cdsinin 64bit olması gerekiyor. Benim pc 64bit destekliyor ama xp cd'm 32bit olduğu için 32bit olarak kullanıyorum..
zaten everest ultimate den baktım yol genişliğinin 64 bit olduğunu ancak emin değilim başka bi özellik hakkındaki değer olduğundan??
xp kullanıyorum ben de ve cd de 32 bit.ben de o şekilde kullanıyorum.bunu sormamın amacı vista nın sadece 32 ve 64 bit lik anakarta sahip olan pc ler tarafından kullanıldığı.eğer bi gün vista yüklersem kaldırımı diye merak etmiştim sadece..
Haaa şimdi zaten piyasada 32 ve 64 harici motherboard kalmadı ancak işletim sistemini sadece anakart kaldırmaz bunuda söleyim hem ayrıca vista demek fazladan ram yemesi demek No vista No KASINTI kolay gelsin