barann488
Asistan
Arkadaşlar anakartın sanki taşıma esnasında düzgün paketlenmeyişinden kaynaklanan bir hatası varmış gibi nasıl gösterebilirim? Görünürde çizik, kırık, yamulma olmayacak ama bileşenleri zarar görmüş gibi olmalı.
Sadece akımdan koruyan poşetin içine koymuş göndermişler. Denemedim bile çalışıyor mu calısmıyor mu diye ama şikayet talebi açtım geri göndermemi söylediler.neyin içinde taşındığına bağlı olarak değişir bu! yani havalı bir plastik poşet içinde ise üzerinden araç geçmedikçe hiç bir şey olmaz .
Millete hakaret etmiyorum. Bir şey sordum eğer bu olabiliyorsa yardımcı olunur, böyle bir şey mümkün değilse mümkün olmadığı söylenir. Fikir belirtmeye ya da neden bunu yaptığıma dair bir soru sorulmasına gerek yok. Konu hakkında yardımcı olunabilecekse yarıdmcı olunur. İade et gibi cevaplar sorumun cevabı olmadığı aşikar. Öyle bir hakkım olsa zaten şu an bu başlığı açmazdım.Sen akıllı olduğun için böyle saçma sapan işlere giriyorsun ankarta fiziki görüntüsünü bozmadan bir zarar veremezsin anca yüksek voltaj verirsin onda da garanti anlar garantiden gelmiş ürün sen önce dene sorun varsa zaten tekrar gönderirsin böyle şeyler yaparak yada burda sorarak bilgi almasın anca kendini kandırırsın sen gel böyle saçma sapan soru sor sonra millete hakaret ironiye bak..
Anakartım ayriyetten eksik aparatla gönderilmiş. Ben baştan savma işi sevmiyorum.ben havalı poşete sarıp gönderiyorum yanında aparatlarıyla beraber bana geri sadece akım poşetiyle beraber geliyor onun da yarısı sarılı yarısı değil. İşlemci soketindeki çubuk da gevşemiş zaten. Deneme ile uğraşamam ya sıfırdan göndersinle ya da iade yapsınlar isteğim bu. Ben zamanında sadece bir adaptörü eksik gönderdim diye bana ürünü geri gönderdiler tamir etmeden. Nasıl hizmet alıyorsam öyle de karşılık veririm.Anakart havalı poşete sarılmadı diye tamir edilmemiş mi sayıyorsunuz? Bu yaptığınız etik değil.Çok saçma. Deneyin. Bozuksa hala gönderirsiniz.
MSI B350 PRO-VDHeksikleri tespit ettir THH ile sorunu çözüme git marka neydi?
Gerçekten soğuttu artık kendinden MSI. Daha da MSI ürünü almam.msi'ın servisi iyice arızaya bağladı tam aldıkları anakartı eksik gönderiyor artık parçaları bulamazlarda...
Geri gönder. Diğer her şey ahlaksızlık olur.Millete hakaret etmiyorum. Bir şey sordum eğer bu olabiliyorsa yardımcı olunur, böyle bir şey mümkün değilse mümkün olmadığı söylenir. Fikir belirtmeye ya da neden bunu yaptığıma dair bir soru sorulmasına gerek yok. Konu hakkında yardımcı olunabilecekse yarıdmcı olunur. İade et gibi cevaplar sorumun cevabı olmadığı aşikar. Öyle bir hakkım olsa zaten şu an bu başlığı açmazdım.
---- Mesajlar birleştirildi ----
Anakartım ayriyetten eksik aparatla gönderilmiş. Ben baştan savma işi sevmiyorum.ben havalı poşete sarıp gönderiyorum yanında aparatlarıyla beraber bana geri sadece akım poşetiyle beraber geliyor onun da yarısı sarılı yarısı değil. İşlemci soketindeki çubuk da gevşemiş zaten. Deneme ile uğraşamam ya sıfırdan göndersinle ya da iade yapsınlar isteğim bu. Ben zamanında sadece bir adaptörü eksik gönderdim diye bana ürünü geri gönderdiler tamir etmeden. Nasıl hizmet alıyorsam öyle de karşılık veririm.