Anakartı hdmı çıkışı görüntü vermiyor

Ozan777

Öğrenci
Reaksiyon puanı
17
A320M-H Yeni anakart aldım bütün parçaları birbirine uyumlu incehesapdan topladım fakat ekran kartı takılı değil ve hdmı dan görüntü alamıyorum sinyal yok diyor işlemcim Ryzen 5 1600 sebebi ney sizce lütfen bilen birisi yazabilir mi ?

EFI Shell

Rektör
Emektar
Reaksiyon puanı
19,246
A320M-H Yeni anakart aldım bütün parçaları birbirine uyumlu incehesapdan topladım fakat ekran kartı takılı değil ve hdmı dan görüntü alamıyorum sinyal yok diyor işlemcim Ryzen 5 1600 sebebi ney sizce lütfen bilen birisi yazabilir mi ?
Haricî ekran kartınız yok mu sizin?
Mesaj otomatik birleştirildi:

Eğer yok ise anakarta takıyorsanız görüntü gelmemesi sorun değil tam tersine çok normal. Sizde APU yok. 3400G'ye kadar APU var.

Ozan777

Öğrenci
Reaksiyon puanı
17
Haricî ekran kartınız yok mu sizin?

Eğer yok ise anakarta takıyorsanız görüntü gelmemesi sorun değil tam tersine çok normal. Sizde APU yok. 3400G'ye kadar APU var.
İlla ekran kartı mı almak zorundayım ?

Veya Dvı çıkışını kullansam olur mu ?

EFI Shell

Rektör
Emektar
Reaksiyon puanı
19,246

Veya Dvı çıkışını kullansam olur mu ?
Dediğim gibi zorundasınız. Sizin işlemciniz APU barındırmıyor. RX 570 alın.

EFI Shell

Rektör
Emektar
Reaksiyon puanı
19,246
Sorun çözüldü 1-2 gün önce Rx 570 nitro aldım çok iyi durumda
Aslında sizin sorununuz yoktu ki. Bu sorun değil buna sorun diyemezsiniz çünkü ortada sorun yoktu zaten. Her neyse GPU aldığınıza göre mutlusunuzdur zaten. :)

Ozan777

Öğrenci
Reaksiyon puanı
17
Aslında sizin sorununuz yoktu ki. Bu sorun değil buna sorun diyemezsiniz çünkü ortada sorun yoktu zaten. Her neyse GPU aldığınıza göre mutlusunuzdur zaten. :)
Evet sorun yoktu benim cahillim işte ilk defa pc topladım daha önce full konsoldan oyun oynardım şimdi pcyi oyundan ziyade autocat gibi okulda gördüğüm programları kullanmak için almıştım