TheLastTereyağı
Doçent
- Reaksiyon puanı
- 588
Casper Nirvana A15HE model Laptop kullanıyorum. anakartım işlemci ile lehimli mi?
Zor mu bulunuyor? Hiçte bile. Yaygın. i7 2630QM den aşağısını almamalı.Değiştirmeyi mi düşünüyorsun? Öyleyse lehimli olmasa bile zor bulunur. Yani bir şey değiştirmeyecek lehim.
evet. i5 2340 yetmiyor. anakart değişse işlemci değişebilir mi?Değiştirmeyi mi düşünüyorsun? Öyleyse lehimli olmasa bile zor bulunur. Yani bir şey değiştirmeyecek lehim.
Yükseltebileceklerin ; CPU-Upgrade: Intel Core i5-2430M (PGA) CPUevet. i5 2340 yetmiyor. anakart değişse işlemci değişebilir mi?
XM'ler hariç. Sebebi ise 55 Watt onlar. QM'ler 45 Watt ama bir şey olmuyor. 55 ise fazla.Yükseltebileceklerin ; CPU-Upgrade: Intel Core i5-2430M (PGA) CPU
45 mi olmalı?XM'ler hariç. Sebebi ise 55 Watt onlar. QM'ler 45 Watt ama bir şey olmuyor. 55 ise fazla.
Sonu QM ile biten bir CPU alacaksın.45 mi olmalı?
Core i7-2860QMSonu QM ile biten bir CPU alacaksın
Evet.Core i7-2860QM
oluyor bu sanırım
Daha önce kimse cevap yazmadığı için uplasan bile yükselemiyorYeni konu açın. Ya da Uplatın. Konuyu buraya atmayın lütfen.
Al up attım senin için. Mesaj sil bence. Ban yiyebilirsin.Daha önce kimse cevap yazmadığı için uplasan bile yükselemiyor