Açıkcası Asrock olanı Boss Bilişim satıyor koskoca Türkiye'de. Bu durum canımı sıktı, pek güven vermiyor site.Asrock
MSI B450-A Pro MAX öneririm.
Teşekkür ederim ama adreslenebilir rgb desteğinin olmasını istiyorum, elimdeki kasanın fanları adreslenebilir. Aynı fiyatlarda (max 850 tl) bir anakart öneriniz varda adreslenebilir desteği olan yazarsanız sevinirim.O bütçelerde ben de Görkem Say gibi MSI B450 A pro MAX öneririm.
AsRock B450M Pro 4 (ihtiyaca göre ATX modeli de alabilirsiniz) Boss bilişimden haberdarsınızdır.Açıkcası Asrock olanı Boss Bilişim satıyor koskoca Türkiye'de. Bu durum canımı sıktı, pek güven vermiyor site.
Teşekkür ederim ama adreslenebilir rgb desteğinin olmasını istiyorum, elimdeki kasanın fanları adreslenebilir. Aynı fiyatlarda (max 850 tl) bir anakart öneriniz varda adreslenebilir desteği olan yazarsanız sevinirim.
Onda ARGB yokAsRock B450M Pro 4 (ihtiyaca göre ATX modeli de alabilirsiniz) Boss bilişimden haberdarsınızdır.
Teknobiyotik'te satılıyor.
Gigabyte yazılım konusunda da berbat adam fanlari kontrol edecem diye alıp yazılımın fani görmeme ihtimali bile var. Gigabyte tan uzak dur tavsiyem. Ben de hiç memnun değilim. :sEğer Ryzen 5 1600 ile kullanılacaksa hep B450 Aorus Elite "Belki" tercih edilebilir. Soğutma ve güç yönetimi bakımından kalitesiz bir anakart. Ama diğer yönden bayağı dolu ona lafım yok. Kullanmış biri olarak tavsiye etmiyorum.
Anakartın aydınlatması yok ama ARGB destekliyor.Onda ARGB yok
Asrock'un Steel Legend'ını bir site satana kadar en iyi seçenek B450M Pro4 sanırım. Eskiden baktığım ama unuttuğum bir anakarttı, hatırlattığınız için çok teşekkür ederim.AsRock B450M Pro 4 (ihtiyaca göre ATX modeli de alabilirsiniz) Boss bilişimden haberdarsınızdır.
Teknobiyotik'te satılıyor.
Varmış gerçektenAnakartın aydınlatması yok ama ARGB destekliyor.
Asrock kulanmadım hiç ama böyle bir sorun duymadım hiç sanmıyorum çıkacağını, belki her anakartta bir iki ufak tefek yazılım sorunu çıkabilir belki çıkmaz ama gigabyte komple felaket neredeyse düzgün çalışan yazılımı yok gibi birşeyAsrock'un Steel Legend'ını bir site satana kadar en iyi seçenek B450M Pro4 sanırım. Eskiden baktığım ama unuttuğum bir anakarttı, hatırlattığınız için çok teşekkür ederim.
Bu arada Gigabyte için yazılımsal sorunları var yazmıştı yukarıdaki kullanıcı. Aynı sorun Asrock'da da çıkar mı acaba?
Teşekkürler, Boss Bilişim'in internette tonla "ürün gönderilmedi, kargoya bile verilmedi" şikayeti olunca direkt vazgeçtim almaktan. Başka bir site satarsa (incehesap, itopya neden satmıyor anlayamadım hâlâ) Steel Legend'ı tercih edeceğim.Varmış gerçektenokudum ama atlamışım demek ki. İyi bir tercih olur o zaman.
Mesaj otomatik birleştirildi:
Asrock kulanmadım hiç ama böyle bir sorun duymadım hiç sanmıyorum çıkacağını, belki her anakartta bir iki ufak tefek yazılım sorunu çıkabilir belki çıkmaz ama gigabyte komple felaket neredeyse düzgün çalışan yazılımı yok gibi birşey
Mesaj otomatik birleştirildi:
Bu arada şunu da belirtelim fayda var Asrock B450M Steel Legend daha iyi bir anakart AsRock B450M Pro 4 ten. Fiyat farklı çok değilse ve güvenilir olduğundan emin olursanız Asrock B450M Steel Legend alın derim. Yoksa AsRock B450M Pro 4 alın.