kahraman27
Öğrenci
- Reaksiyon puanı
- 0
1gb ramıı takınca anakart dıııııııt ötüyor yuvaları degiştirdim.aynı ama ramı başka bilgisayarda denedim canavar gibi çalışıyor yapabilecegim birşey varmı acaba
bu sorunla ilk defa karşılaşıyorum diğer arkadaşların da önerilerini bekle ama ben daha fazla yardımcı olamıcaam.benim yapabilecegim birşey varmı peki..
ben anakartı yakmıştım ama benimkisi hem ram tak oturmamıştı (yarısı içerde yarısı dışardaydı) hemde kablolarda yanlış bağlanma vardı eski bi anakarttı test etmek/öğrenmek için kullanıyodum sen ikisini birlikte götür onlar taksın test etsinler olmadı değiştirirsin sizde bi sorun varmış diyip suçu onlara atarsınbenim yapabilecegim birşey varmı peki..
garantiye yollayalım diyorlar bende beklemek istemiyorumben anakartı yakmıştım ama benimkisi hem ram tak oturmamıştı (yarısı içerde yarısı dışardaydı) hemde kablolarda yanlış bağlanma vardı eski bi anakarttı test etmek/öğrenmek için kullanıyodum sen ikisini birlikte götür onlar taksın test etsinler olmadı değiştirirsin sizde bi sorun varmış diyip suçu onlara atarsın![]()
evet sürekli tekrarlanan vuruşş öneriniz varmısanırım sürekli tekrarlanan kısa vuruşlar var
benim ramlerde ve pata kablolarında sorun vardı o yüzden oraları kurcala derim ama garantisi varsa hiç uğraşmayın benim eski ve gereksiz olduğundan kurcalama olanağım vardıevet sürekli tekrarlanan vuruşş öneriniz varmı
komle söküp dagıtayım tek tek temizleyip yerlerine yerleştireyim bir gelişme olursa buraya yazarım çok sagolunbenim ramlerde ve pata kablolarında sorun vardı o yüzden oraları kurcala derim ama garantisi varsa hiç uğraşmayın benim eski ve gereksiz olduğundan kurcalama olanağım vardıriske atmayın kendinizi
![]()