Hocam ben PC toplicamda.Böyle PSU felan pek anlamam.Bana müsait olduğunuz bir gün yardımcı olur musunuz bu konu üzerinden.![]()
MSI B460M Pro Intel LGA1200 DDR4 Micro ATX Anakart Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz MSI B460M Pro Intel LGA1200 DDR4 Micro ATX Anakart fiyatları için 6 taksit ve indirimleri kaçırma! MSI B460M Pro Intel LGA1200 DDR4 Micro ATX Anakart özelliklerini incele, 9.523,00 TL'den başlayan fırsatları yakala!www.akakce.com
![]()
Gigabyte B460M Gaming HD Intel LGA1200 DDR4 Micro ATX Anakart Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz Gigabyte B460M Gaming HD Intel LGA1200 DDR4 Micro ATX Anakart fiyatlarını Akakçe ile takip et! Gigabyte B460M Gaming HD Intel LGA1200 DDR4 Micro ATX Anakart özelliklerini incele, fırsatları kaçırma!www.akakce.com
Hocam yukarıda verdiğim bileşenlere ve Gigabyte anakarta göre Kasayı tamamlarmısınız?Nasipse,tabi ki olurum, Donanım benim işim.
Tamam hocam.Müsait olduğunuz bir gün toplarsanız çok mutlu olurum.2.el kasalara pek bakınma ,Yamuk yumuk,çizik olabilir.
Ekran Kartı ve İşlemci hariç tüm parçalar.3500 TLAlmak istediğin tüm parçaları ve toplam bütçeni yazarsan ,yardımcı olurum.
Evet ama kasa Işıklı felan olmasın sevmiyorum hiç.Y
yani,kasa,anakart,power SSD,ram, öylemi.