Anakart in Üstüne vida düstü

ersan02

Asistan
Reaksiyon puanı
1
Pc montajı yaparken vida anakarttın üstüne düştü herhangi bir sıkıntı olurmu?

eronis

Dekan
Reaksiyon puanı
4,382
Benim bilgisayarımda hangi vida nerenin o bile belli değil :D Bilgisayarın içinde vida yoktur diye tahmin ediyorum çünkü anakarta düştüğünü farkettiklerimde kasayı yan yatırıyorum, sallıyorum, çıkıyorlar :D Geçmişteki kasa sökmelerimden 5-6 tane vida artmış durumda, bunlar eskiden kasaya takılıydı ve şu an nerenin oldukları bile belirsiz olduğu için ben bu yazıyı yazarken çekmecemde bir kutuda duruyorlar :D

Bu bilsayarı hala kullanıyorum ve günde 10 saat, bazen daha uzun açık kalıyor. Sen hesap et ? 1 vida ? :D

utkuversus

Rektör
Emektar
Müdavim
Reaksiyon puanı
13,240
Bugün z3 plusa modlama yapıyordum güç kaynağı bölmesine halıdan vida çıktı meğer anakartınmış. :D

SwateR

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
662
Kasada elektrik yoksa sıkıntı olmaz. Vida ufaktı umarım :)

IEgeBeyHD

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
benimde laptopumu emizlerken düştü küçük bir vidaydı pc nin anakartını açan dışta küçük bir vidaydı sıkıntı olurmu?

utkuversus

Rektör
Emektar
Müdavim
Reaksiyon puanı
13,240
benimde laptopumu emizlerken düştü küçük bir vidaydı pc nin anakartını açan dışta küçük bir vidaydı sıkıntı olurmu?
Anakartin devrelerine degerse kotu olur. Onu almaya calisin. Forumda bir arkadas metal degslrmesiyle pc kisa devreden yanmisti.

IEgeBeyHD

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
nasıl alabilirim??? nereye kaçtıgını bilmiyorum sallıyorum ses çıkıyor

ersan02

Asistan
Reaksiyon puanı
1
Hayır vida düştü sonra aldım zaten anakarttın üstündeydi. Elektrik yoktu bu yüzden bişey olmaz galiba.Burada ilgilendiğiniz için teşekkür ederim.