batuhan3288
Öğrenci
- Reaksiyon puanı
- 0
Merhaba arkadaşlar ;
Bilgisayarım baya eskidi artık yeni oyunlar çıkınca yenileme vakti geldiğini anladım
işlemci anakart ram'e ihtiyacım var.
İşlemciyi sipariş verdim uzun araştırmalarım sonucunda Amd Fx 8350 almaya karar verdim.
Rem olarakta daha kararsızım ama 4x2 yani 8 gb alacağım hızı ve fiyatına göre
Kafamı karıştıran aslında anakart kısmı oldu msı dan bi tane anakart beğendim fakat vatan computerde stoklarda yok diye malesef alamadım.Gigabayt da eski ankartım ve hiç ama hiç memnun değilim.O yüzden asusa karar verdim
Asusun modellerine baktım.
M5A97 modelini almaya karar verdim fiyat olarakta iyi
http://www.vatanbilgisayar.com/Anak...ata-30-anakart/productdetails.aspx?I_ID=62235
işte anakart bu arkadaşlar sizinde düşünceleriniz almak istedim hafta sonu indirim gelecekmiş fiyat gene aynısı 200 tl ye düşer heralde
sizin önereceğiniz bi anakart var mı ?
bu arada bilgisayar parçalarım :
Amd FX X8 8350 işlemci
4x2 8 gb ram ( Daha karar vermedim hangi marka olduğuna )
Nvidia Gforce gt 640 2gb 128 bit ekran kartı
anakart için önereceğiniz bi anakart varsa yazarmısınız arkadaşlar ?
Şimdiden teşekkür ediyorum
İyi forumlar...
Bilgisayarım baya eskidi artık yeni oyunlar çıkınca yenileme vakti geldiğini anladım

işlemci anakart ram'e ihtiyacım var.
İşlemciyi sipariş verdim uzun araştırmalarım sonucunda Amd Fx 8350 almaya karar verdim.
Rem olarakta daha kararsızım ama 4x2 yani 8 gb alacağım hızı ve fiyatına göre

Kafamı karıştıran aslında anakart kısmı oldu msı dan bi tane anakart beğendim fakat vatan computerde stoklarda yok diye malesef alamadım.Gigabayt da eski ankartım ve hiç ama hiç memnun değilim.O yüzden asusa karar verdim
Asusun modellerine baktım.
M5A97 modelini almaya karar verdim fiyat olarakta iyi
http://www.vatanbilgisayar.com/Anak...ata-30-anakart/productdetails.aspx?I_ID=62235
işte anakart bu arkadaşlar sizinde düşünceleriniz almak istedim hafta sonu indirim gelecekmiş fiyat gene aynısı 200 tl ye düşer heralde

sizin önereceğiniz bi anakart var mı ?
bu arada bilgisayar parçalarım :
Amd FX X8 8350 işlemci
4x2 8 gb ram ( Daha karar vermedim hangi marka olduğuna )
Nvidia Gforce gt 640 2gb 128 bit ekran kartı
anakart için önereceğiniz bi anakart varsa yazarmısınız arkadaşlar ?
Şimdiden teşekkür ediyorum
İyi forumlar...