Anakart-Ekran kartı ?

YoungClever

Profesör
Reaksiyon puanı
2
Yeni bilgisayar alıyorumda anakartı:

BIOSTAR

Fakat ekran kartı onboard onun için bütçeme göre ekran kartı almaya karar verdim.Almak istedğim ekran kartı

Hepsiburada.com : SAPPHIRE ATI HD 3650 512MB 128BIT GDDR4 (DirectX 10.1) PCI-E x16 2.0 EKRAN KARTI 11127-49-20R | Bilgisayar

Acaba ekran kartı ile anakart uygunmu onu öğrenmek istiyorum?

anakart ve ekran kartı uyumlu.. ancak o ekran kartı çok performanslı bir kart değil, eğer çok oyun bağımlısı biriysen biraz daha iyi bir kart almalısın..ama diğer bileşenlerini de bilemediğimiz için, sistemin için en iyi performans alacağın kart da olabilir..daha fazla para harcamak istemiyorsan alınabilir bir kart....

anakart konusunda RaMPaGe_FoRMuLa'ya katılıyorum, biostar sorun çıkartabilir. gigabyte'a güvenebilirsin.

edit: şu anakartı öneririm(GIGABYTE GA-M61PME-S2P NVIDIA GF 6100/nForce 430 DDR2 1066MHz SOKET 940 AM2+ ANAKART )

usameavci

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Bilgisayarı parça parça almıyorum.Tam olarak kasa alıyorum.Yani anakartı değiştirme şansım yok.Ekran kartına ise bütçem kısıtlı 110 lira altı bişey lazım.Mesajda verdiğim ekran kartından daha iyi bişeyler söyleyebilirmisiniz.

Bu arada eminsin değili uyumlu çünkü bu ekran kartında pci-e 2.0 falan yazıyor.Anakart özelliklerinde göremedimde?