Selamlar iyi akşamlar. 8+8 pin güç girişli anakartım var fakat psudan sadece oraya 8 pin takabiliyorum. Bunun bana bir zararı olur mu ? Ayrıca 8+8 yerine 8+4 taksam(8'in yarısı boş kalıcak) bana bir faydası veya zararı olur mu ?
işlemci i7 12700k, Anakart msi pro z690-a wifi ddr4 ve Psu Fsp hv pro 550+80Anakrtın ve işlemcin nedir. 8+4 pin powerin hangi marka.
Sabah bakmaya fırsatım oldu. Dediğiniz gibi 4+4 giriş var her iki girişinde ayrı tırnağı var sokete oturması için. Bu 4+4 taktığımda bir sorun yaşamam değil mi ?Eh maşallah. Makinaya bak.
O powerin 2 adet 4+4 cpu beslemesi olması lazım .
![]()
HV PRO
The HV PRO series complies features custom DC-DC design provides safety and power efficiency. With an 230V 80 Plus™ rating, both models deliver over 85% high efficiency and low noise levels thanks to its thermal control fan design, where a large 120mm fan takes care of cooling duties when...www.fsplifestyle.com
Öyle Anakarta Kingpin Edition ekran kartı takmazsan sanki Döneri ayransız yemişsin gibi olur, Tofaşı modifikasyon yapmamış gibi olur, Tır'ın her tarafına Maşşallah yazmamışsın gibi olur, Range Rover aracına tüp takmışsın gibi olur.işlemci i7 12700k, Anakart msi pro z690-a wifi ddr4 ve Psu Fsp hv pro 550+80
Ekran kartım şuan için xfx 6500xt 6pin güç girişliHer iki soketide, herbiri 4+4 olacak şekilde tak.4+4 şeklindeki grup ,zaten anakarttaki bi 8 liğe oturur. Diğer 8 li sokete de, diğer 4+4 kabloyu tak. 4+4 lük grubu ,anakarttaki 8 li sokete gelişigüzel takamazsın Onun bi oturma şekli var.
E.kartın ne ki.Çok güçlü bi şeyse o power yetmez,ona göre.