Ana sayfadaki forum penceresinde din kültürüne yer verirmisiniz

quasimodo

Profesör
Reaksiyon puanı
57
Ana sayfa üzerindeki forumdaki hareketleri gösteren pencereye din kültürüde dahil edilebilirmi
bu bölümünde sdn olduğu ve katılımcılarında sdn mensubu olduğu gözönüne alınırsa çok şey istediğimiz düşünülemez
yine forumdaki en güncel konu bölümündede yer ayrılırsa samırım hayırlı olur
ben farkedemedim eğer bir yanlışlık yaptıysam özür dilerim

braveheart.fb

Profesör
Reaksiyon puanı
92
Epeydir söylediğim, hatta bazın “art bir niyete” hizmet ettiğini düşündüğüm; bu yüzden de zaman zaman yerli yersiz, konuyla alakalı alakasız sitemimi dile getirdiğim bir yanlışlık.

İsterseniz o meşhur soruyu tekrar soralım. SDN Bu beklentiyi yerine getirir mi?

Cevap: hayır (umarım yanılırım)

NikeSteeL

Dekan
Reaksiyon puanı
131
Bu Konu Daha Öncede Görüşüldü Arkadaşlar Netice Değişmedi

quasimodo

Profesör
Reaksiyon puanı
57
Bu Konu Daha Öncede Görüşüldü Arkadaşlar Netice Değişmedi

inşaallah bu sefer değişecek değişmesi gerek hemde en yakın zamanda

ne demek aziz kardeşim burası dini bölümse muharref kitabımızın tamamını yayınlayacağız
http://forum.shiftdelete.net/din-kulturu-ve-ahlak-bilgisi/75642-yaratilis.html

din kültürüde bu sitenin bir bölümüdür ne yapmamız gerekir belki tekrar habibi neccar olmak......

quasimodo

Profesör
Reaksiyon puanı
57
SDN'e Önerileriniz

SDN forumlarında SDN'e Önerileriniz bölümünü inceliyorsunuz
SDN'yi pistlerde görmek için neler yapmamız gerektiğini bizimle paylaşın.

öncelikle bu yorumun yazılmasında amaç flood değil.
Gönül isterdiki böyle önemli konuda en azından bir mod kardeşimiz önerimizi cevaplasın
sair önerilerimizde aynı anda birçok mod kardeşimizin mesajlarını okuyabiliyoruz.
Eğer pencerede din kültüründeki mesaj başlıkları o bölümde yayınlanıyorsa özürle önerimi geri çekeyim yayınlanmıyorsa bir kardeşimiz sebebini söylerle umarım daha hayırlı olur
ashabulyemin

yumluanarsist

Rektör
Reaksiyon puanı
280
Sebebi SDN'nin bir teknoloji forumu olması.

SDN Magazin'den bahsetmeyin hemen. Orayı ben de onaylamıyorum, yani en azından bu kadar etkin olmasını. :) Ama sizin bahsettiğiniz bölümde yazılacak mesajlar forumun huzurunu kaçırıyor. SDN Magazin bölümüne zaten erkekler giriyor, kızlar mesaj yazsa da kavga çıkmıyor. Din konusu SDN'de olmaması gereken bir konu çünkü herkes aynı görüşte değil. Ama erkeklerin hepsi bir çıplak kadın fotoğrafına baktıklarında aynı şeyi düşünürler/hissederler.

UndyingDarkness

Profesör
Reaksiyon puanı
49
Sebebi SDN'nin bir teknoloji forumu olması.

SDN Magazin'den bahsetmeyin hemen. Orayı ben de onaylamıyorum, yani en azından bu kadar etkin olmasını. :) Ama sizin bahsettiğiniz bölümde yazılacak mesajlar forumun huzurunu kaçırıyor. SDN Magazin bölümüne zaten erkekler giriyor, kızlar mesaj yazsa da kavga çıkmıyor. Din konusu SDN'de olmaması gereken bir konu çünkü herkes aynı görüşte değil. Ama erkeklerin hepsi bir çıplak kadın fotoğrafına baktıklarında aynı şeyi düşünürler/hissederler.

Ben şahsen aaa ne ayıp der kapatırım sayfayı. Yani her erkek aynı değil :D

quasimodo

Profesör
Reaksiyon puanı
57
nedense bazı arkadaşlarımız sdn nin ülkemizin en büyük bilişim&forum platformu olduğunu anlamamakta israr ediorlar bu israrı henüz anlamış değilim
sdn nin hemen hemen en eskilerinden biri olarak şahsi hedefim çalışmalarımla sdn yi her katagoride en üste taşımaktır bu teknoloji olabilir magazin olabilir müzik olabilir din kültürü olabilir
şu anda bazı konularda hedeflerime ulaştığımı söyleyebilirim yok öğunmek bize yakışmayan iğrendiğim bir duygudur belirteyim
din kültürü bölümünü zamanında en üstlere taşıdık kardeşlerimizle hele mehmet gibi bir mod olursa sizi kim tutabilir eski ekiple bölümü ilk beşe soktuk hamdolsun peşinden gelen.................sansür

şimdi senin mevzuna gelelim tabiki senin fikrindir saygı duyarım

SDN Magazin'den bahsetmeyin hemen. Orayı ben de onaylamıyorum, yani en azından bu kadar etkin olmasını.

gönlünüzün mutmain olması için bölümün kapanmasımı gerekir temayülleriniz nelerdir yerine neler açabiliriz Bir genç olarak dogmacı olmanızı nasıl izah ediyorsunuz.

Ama sizin bahsettiğiniz bölümde yazılacak mesajlar forumun huzurunu kaçırıyor.

acaba acaba kaç arkadaş o bölümden etkilendi kendine çeki düzen verdi haberiniz varmı Orada bir kardeşlik havası vardırki 3-4 senedir kardeşlerimiz yola çıkarken bile birbirinden helallik ister tartışma ilim yarışındandır
ha suni oluşturulan huzur bozuculara gelince hayır yukarıda sansürlenmiş noktalar içindedir
bölüm dahada etkin olacaktır kardeşlerimiz yeniden toparlanmış ilim meclisi kurulmuştur

SDN Magazin bölümüne zaten erkekler giriyor, kızlar mesaj yazsa da kavga çıkmıyor.

nayır nolamaz bu cümle sana ait olamaz bu cümle komik yazılarda yayınlanabilir

Din konusu SDN'de olmaması gereken bir konu çünkü herkes aynı görüşte değil

öncelikle insanları koyun sanmanız sadece sizin takdiriniz yanlız önerisine cevap verdiğin kişinin önceki çalışmalarını araştır profilini çıkar sonra cevap yaz
değişik müstearlarla yazdığım sdn de her türlü inancın ve inançsızlığın savunucusu oldum inançsız arkadaşlar korumayı bizde gördüler veya başka inanca sahip arkadaşlar
çünki Allah[cc]la kulunun arasına girmek kimsenin haddi değildir ve kimse bir diğerini kendi gibi inanmaya veya inanmamaya zorlayamaz

Ama erkeklerin hepsi bir çıplak kadın fotoğrafına baktıklarında aynı şeyi düşünürler/hissederler.

bir kadın aklınıza geldiğinde niye çıplak fotoğrafları aklınıza geliyor aklınıza gelene diyecek yok ama bunu izhar etmeniz saygı dışına çıkmanızdır

sonuç olarak
din kültürü bölümü tırnaklarımızla kazıyarak emek sarfederek bu günlere ulaştırdığımız kendi kategorisinde geyet yukarı konumlarda bulunan bir bölümdür eski günlerdeki gibi sadece ihtisas sitelerinin ulaşabildiği noktaya inşaallah yeniden çıkaracağız

sizden ricam uslubunuzu yine bozmayınız özellikle cümlelerinizde bir bayan olduğunuzu hatırlayınız ö.m hizmeti açıktır ulaşabilirsiniz

bu bölümde hizmet veren arkadaşlar sdn de diğer bölümlerdede faaliyet vermektedir çoğu sitede olmayan Atatürk galerisi sitemizdedir yine çoğu sitelerde ulaşılamayan değişik müzik türlerinin listeleri yine sitemizdedir
en az diğer bölümler kadar bu bölümün faaliyetlerinin ana sayfadaki forum vitrininde yer alması hakkıdır

Anxiety

Asistan
Reaksiyon puanı
2
SDN'e Önerileriniz

SDN forumlarında SDN'e Önerileriniz bölümünü inceliyorsunuz
SDN'yi pistlerde görmek için neler yapmamız gerektiğini bizimle paylaşın.

öncelikle bu yorumun yazılmasında amaç flood değil.
Gönül isterdiki böyle önemli konuda en azından bir mod kardeşimiz önerimizi cevaplasın
sair önerilerimizde aynı anda birçok mod kardeşimizin mesajlarını okuyabiliyoruz.
Eğer pencerede din kültüründeki mesaj başlıkları o bölümde yayınlanıyorsa özürle önerimi geri çekeyim yayınlanmıyorsa bir kardeşimiz sebebini söylerle umarım daha hayırlı olur
ashabulyemin

Demek ki öneriniz sitenin gidişatını etkileyecek birşey değil. Amacınız nedir ben de anlayabilmiş değilim.

Neyin peşindesiniz yani? Anasayfada görüntülenmiş görüntülenmemiş ne fark eder?

Eğer görüntülenmesini başarırsanız sevap kazanacağınızı falan mı düşünüyorsunuz?

braveheart.fb

Profesör
Reaksiyon puanı
92
Bende sizi anlamış değilim, her fırsatta din olayını (dile getiriyorsun)karıştırıyorsun. Görüşüne saygım var ancak burası genel olarak bilişim platformu. Her köşeden bir bölüm açılmış. Dini konular ilgili bölümde mevcut. Buna rağmen siz neden ısrarcı davranıyorsun bende bunu anlamış değilim.

Yoksa gerçek hedefinizde farklı amaçlar mı yatıyor ?

Demek ki öneriniz sitenin gidişatını etkileyecek birşey değil. Amacınız nedir ben de anlayabilmiş değilim.

Eğer görüntülenmesini başarırsanız sevap kazanacağınızı falan mı düşünüyorsunuz?

Ana sayfa görünün konular genelde daha fazla ilgi görür. Buda paylaşılan başlığın daha çok kişiye ulaşması anlamını taşır. Ayrıca forumda hangi bölüme mesaj yazarsanız yazın konun başlığı ana sayfadaki “forumdan son başlıklar” kısmında aktif oluyorken "din bölümü" için böyle bir ayrımcılık yapılması sorgulanması gereken bir tavıdır. Burada “art niyet” aranacaksa sorgulayan kişide değil de "din bölümünü” alabildiğine pasif hale getirmek için alınmış olan bu kararın bizatihi kendisinde aramak gerekecek…

quasimodo

Profesör
Reaksiyon puanı
57

Bende sizi anlamış değilim, her fırsatta din olayını (dile getiriyorsun)karıştırıyorsun. Görüşüne saygım var ancak burası genel olarak bilişim platformu. Her köşeden bir bölüm açılmış. Dini konular ilgili bölümde mevcut. Buna rağmen siz neden ısrarcı davranıyorsun bende bunu anlamış değilim.

Yoksa gerçek hedefinizde farklı amaçlar mı yatıyor ?

peşinde olduğum hedeflere ulaştım eğer sitede bazı bölümleri bir yerlere taşıyabiliyorsak bu yeterlidir bu bölümde yapılan hizmetler vitrine yansırsa emeğe saygı olur sevap kazanacağını düşünerekte bir amel yapamazsın sen yaparsın onu değerlendiren verir

sana şöyle cevap vereyim

sadece din kültürüne konu eklemiyorum
şu anda müzikte 1 sayfa 8 konu
Atatürk köşesi 1 sayfa 16 konu

yani diğer bölümlerdede konu açıyoruz diğer faaliyetlerimiz vitrinde görünüyor ama bu benim sorunum değilki amaç benim faaliyetlerimin değil bölümün faaliyetleri vitrinde gözüksün belki bir kardeşimiz orada göreceği bir başlıktan etkilenecek ve okumak isteyecektir
haklı olduğumuz her konuda israrcıyız
Atatürk bölümünde bir başlığa ihtiyacımız vardır o konudada israrcıyız

http://forum.shiftdelete.net/sdne-o...u-istemi-ozellikle-onair-modun-dikkatine.html

yine sağlık bölümü açılmasıda israrcıyız

http://forum.shiftdelete.net/sdne-onerileriniz/121921-saglik-bolumu-acilsin-mi.html

veya gündemin siyasete yeniden açılması

http://forum.shiftdelete.net/sdne-o...-siyasi-konulara-yenidan-acilmasi[anket].html

veya ermeni meselesinin gündemde yayınlanması

http://forum.shiftdelete.net/sdne-o...tayken-turkiye-ayaktayken-misil-takilmak.html

gibi

ha kazancım nedir onuda belirteyim
sdn siz gençler için farkedemediğiniz kadar önemli sizleri geleceğe taşıyabilecek kapasitede bir sitedir tabi yerinde saydırtmayacağız her gün daha ileri
önemli olan siteye gelen çeşitli ihtiyacını zaplamadan sitede halletsin mesela müzik bölümünde bir dahili radyo eksik inşaAllah ileride oda olur

yani bu isteklerimizde art niyet aramayınız belki size ters gelen konularda olabilir aklınıza takılan konular için ö.m hizmeti açıktır herşey burada rahatça yazılmıyor
selam ve dua ile
ashabulyemin

cheleby

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
227
Bence böyle bir ayrımcılık yapılması bana göre yanlış.Eğer son başlıklarda bütün konular var Din Kültürü konusu yoksa haksızlıktır.Eğer Din Kültürü konusu orada görünmüyorsa diğer konularda görünmesin sadece teknoloji ile alakalı konular görünsün.

Bence bunun değerlendirilmesi gerekli.

eray045

Rektör
Reaksiyon puanı
250
bahsedilen yer burasımı ?
103ik53.png

ufukcoskun

Dekan
Reaksiyon puanı
104
Bence o bölümde teknoloji dışında hiçbirşey olmamalı.Magazin de olmasın gündem haberleride olmasın.Sadece teknoloji.

quasimodo

Profesör
Reaksiyon puanı
57
Bence o bölümde teknoloji dışında hiçbirşey olmamalı.Magazin de olmasın gündem haberleride olmasın.Sadece teknoloji.

kardeşimiz güzel bir hicivde bulunmuş sağolsun
işte sdn yi donanım haberden ve benzeri sitelerden ayıran onu lider koltuğuna oturtan fark burada
sitemizin teknoloji bölümünde arkadaşlarımızın gerçekten güzel hizmetleri var uzmanlık alanımız olmadığı için sadece yardım alırız konu açmayız
yani bizlere öyle bir olanak verilmişki en son teknolojik gelişmeleri takip ederken dünya müzik listelerinden ilk onu veya nostalji veya ilahi dinleyebilirsiniz ünlü kurralardan kur'an tilavetide
uhrevi hayatınızı tanzim ederken içinizde Atatürk özlemi olabilir onun seslerine görüntülerine ulaşabilirsiniz
işte böyle önemli bir sitede olanakları son damlasına kadar israf etmeden tamamıyla kullanmak var onu yapıyoruz
maksat bir bölümü değil her bölümü zirveye taşımaktır
sdn mi zaten zirvede tartışılmaz

eray045

Rektör
Reaksiyon puanı
250
forumda olan bir bölüme ayrımcılık olması yanlış..

ufukcoskun

Dekan
Reaksiyon puanı
104
Şunu diyorum abi.Mesela anasayfaya giriyorsun komple teknolojik haberlerle dolu bir sayfa çıkıyor karşımıza.O bölümde de sadece teknoloji olsa çok daha iyi olur gibi geldi bana.Ama yok magazinde olacak ,haberler de olacak deniliyorsa din kültürü de olmalı.Ayrım yapmak anlamsız.

AliA

Ordinaryüs
Emektar
Reaksiyon puanı
530
Arkadaşlar daha önceden çıkan şiddetli tartışmalardan dolayı Din Kültürü bölümü ana sayfada gösterilen bağlantılardan kaldırıldı. Bu karardan sonra bir düzen sağlandı.

Ayrıca Ufuk son başlıkların altında günün en çok okunan teknolojik haberlerin de olduğu ayrı bir liste var.

quasimodo

Profesör
Reaksiyon puanı
57
Arkadaşlar daha önceden çıkan şiddetli tartışmalardan dolayı Din Kültürü bölümü ana sayfada gösterilen bağlantılardan kaldırıldı. Bu karardan sonra bir düzen sağlandı.

Ayrıca Ufuk son başlıkların altında günün en çok okunan teknolojik haberlerin de olduğu ayrı bir liste var.

Alia kardeşim bu herhalde site yönetiminin görüşüdür

bu konuyu ankete dönüştürebilirmiyiz

şu anda bölüme yapılan bir hak ihlali söz konusu orada konu açan arkadaşlarda emek harcıyor yanlız bir farkla diğer bölümlerde 10 bölüm ekleyene kadar din kültüründe bir konu eklenemez
bir müzik parçasını yanlış yazsanız veya bir kaynağı yanlış verseniz birşey olmaz ama din kültürü öyle değil uzun araştırmalarla bir konu açıyorsunuz ve Alemlerin Rabbi karşısında her harfinden mesulsünüz yapacağınız ufak bir yanlışlık vebaldirki karşılığı ödenmez
yani bu kadar mesuliyetli emekli bir konunun açılması vitrinde görünmesi için yeterlidir din kültürü başlıklarından rahatsızlık kim duyabilir veya böyle bir başlığı kim atabilir

özellikle söylüyorum cevabımı istersen ö.m ile veririm site sutunlarında vermem ..............sansür

cheleby

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
227
Sanki yaşadışı bir iş yapılıyorda kaldırılınca düzen sağlanmış :) Lafım yanlış anlaşılmasın.

Her kategori eşit olmalı.Bu site teknoloji özelliğiyle ön plana çıkıyorsa son başlıklarda sadece teknoloji başlıkları olmalı.

quasimodo

Profesör
Reaksiyon puanı
57
Sanki yaşadışı bir iş yapılıyorda kaldırılınca düzen sağlanmış :) Lafım yanlış anlaşılmasın.

Her kategori eşit olmalı.Bu site teknoloji özelliğiyle ön plana çıkıyorsa son başlıklarda sadece teknoloji başlıkları olmalı.
o zaman denge sağlanmış olur