Ana Sayfa

yumluanarsist

Rektör
Reaksiyon puanı
280
Aslında yöneticilere mesaj göndersem daha iyi olacaktı ama buraya yazarsam daha çabuk görürler diye düşündüm.

Forum ana sayfasındaki "Anasayfa" bağlantısını "Ana Sayfa" olarak değiştirebilir misiniz acaba?

Polemik amaçlı değil bu söylemim. Ana sayfada "Ana Sayfa" yazıyor ama forum ana sayfasında ise "Anasayfa" yazıyor. Gördükçe benim de sinirlerim bozuluyor biraz. :)

Bu kelimenin yazımı ile ilgili TDK'nin sitesine bakabilirsiniz. Doğru yazım, "Ana Sayfa"dır.

ZorhaK

Rektör
Reaksiyon puanı
259
Mevzu Türkçe yi doğru kullanmak ise..Her gün gördüğümüz bir kelimenin doğru yazılmasını isteriz.

yumluanarsist

Rektör
Reaksiyon puanı
280

Böyle diye diye biz de başkaları gibi olmayalım. :) Damlaya damlaya göl olur. Bugün gözüne basit gelen hataları zamanında birileri engelleseydi, okulda güzel Türkçemiz daha çok teşvik edilseydi, şimdi forumlarda çoğunlukla görebileceğin Türkçe'ye benzemeyen yazış biçimleri ortaya çıkmayacaktı.

emubaltaci

Rektör
Emektar
Reaksiyon puanı
129
haklısınız arkadaşlar düzeltelim orayı ;)

belirtilen yer düzeltilmiştir tsk.ler

yumluanarsist

Rektör
Reaksiyon puanı
280
haklısınız arkadaşlar düzeltelim orayı ;)

belirtilen yer düzeltilmiştir tsk.ler

Öncelikle teşekkür ederim. Öğlen siteyi incelerken teşekkür etmeyi unutmuşum. :)

Bir isteğim daha olacak.

Göz alışkanlığı; "link" kelimesine alışık olduğumdan başta dikkatimi çekmemiş.

Yararlı "Link"ler kısmındaki "Link" yerine "Bağlantı" yazsak daha güzel durmaz mı?

Bunu özel mesaj yolu ile size belirttiğimi sandım ama gönderilen mesajlarımda mesajı göremedim. Gitmemiş sanırım, anlayamadığım için buraya yazma gereği duydum.

Tekrar teşekkürler. :)