Ana menüye girerken donma

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Sar3
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Sar3

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Arkadaşlar bu sabaha kadar gayet sorunsuz bir şekilde pes11 oynayabiliyordum Gta4 ü bitirdikten sonra kaldırmak istedim fakat windows 7 de programın kaldırılmasını bekleyin gibi bi hata verince your uninstaller la Gta4 ve bi kaç program kaldırdım.pes e girdigimde ana menüye tam girerken sol alt köşede yeşil yuvarlagın donmasıyla oyunda yanıt vermiyor acaba bunun your uninstaller la bi alakası varmı sistem dosyalarından birinimi sildim yanlışlıkla sistemim yeni zaten şu ana kadar hiçbi oyundan hata ve sorunla karşılaşmadım bilgili arkadaşların yardımlarını bekliyorum.

Reaksiyon puanı
2,148
Belgelerimdeki KONAMI klasörünün adını değiştir yenisini oluştursun. Bende de öyle bi sorun vardı, bir tuşa basın dedikten sonra basınca hata veriyor dimi?

Sar3

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Aynen öyle üstad hata vermiyorda donup kalıyor görev yöneticisindede yanıt vermiyor olarak gözüküyor .

Reaksiyon puanı
2,148
Bende hata raporu gönder göndeme falan o muhabbet çıkıyor. Dediğimi bi dene belki bi çözüm olur.

Sar3

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Maalesef yine aynı tuşları zorluk seviyesini vs degistirince ana menüye girerken aynı donma crackde degiştirdim ama .

Reaksiyon puanı
2,148
Bu gta 4 ü kaldırırken pese ait bişeyleri de kaldırmış olabilir uninstall programları kaldırdıktan sonra kalan kırıntıları temizliyor ya pese ait bişey mi sildi acaba, yeniden kurman en çabuk çözüm olur bence.

Sar3

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
aynen öyle kırıntıları temizlerken biyerde sorun olacagını tahmin ettim yeniden kurmak kesin çözüm olabilir fakat torrent indirip kurduktan sora setupları sildigim için :) patch yükleyerek çözmeyi deneyecegiz

---------- Post added at 16:05 ---------- Previous post was at 16:01 ----------

Sanırım Uninstaller ortalıgı alt üst etti patchler bilgisayardaki pes konumu görmüyor ve yükleyemiyor . İlgilendigin için teşekkürler kadikoyrap arkadaşım yeniden yüklemek en dogrusu