Ana Kart Tavsiyesi

IDisaster

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
1,665
Lan suçlu olduk :) size öneri yapanda kabahat. İki anakartın da sitesine gir ve sadece oku ne gibi özellikleri var boşuna 200TL ver demedik kart pahalıysa bir sebebi var, sadece tipine bakarak bile anlaşılıyor niye pahalı olduğu, neyse daha fazla açıklama yapmayacağım zira değmezsiniz :)
Tamam sen bana bidaha tavsiyede bulunma ben senden extra bi özellik istemedim ikisinde de benim istediğim özellikler var ucuz olanı aldım bidaha niye. Fazla para vereyim ? Boş yapıyosun iyi günler sana

aimnil

Profesör
Cezalı
Reaksiyon puanı
961
Tamam sen bana bidaha tavsiyede bulunma ben senden extra bi özellik istemedim ikisinde de benim istediğim özellikler var ucuz olanı aldım bidaha niye. Fazla para vereyim ? Boş yapıyosun iyi günler sana
Ben sana ille benim dediğimi mi al dedim bilader sen hayırdır? madem fikir almak istemiyorsun git özelden sor konuyu o zaman vectore bizi niye meşgul ediyorsun, sana insan gibi fikrimizi söyledik yok bi daha niye 100 fazla vereyim yok vector sen onu boşver bilmem ne, hayırdır olum beni tanıdınmı da dangul dungul konusuyorsun

554950

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
5,872
Ben sana ille benim dediğimi mi al dedim bilader sen hayırdır? madem fikir almak istemiyorsun git özelden sor konuyu o zaman vectore bizi niye meşgul ediyorsun, sana insan gibi fikrimizi söyledik yok bi daha niye 100 fazla vereyim yok vector sen onu boşver bilmem ne, hayırdır olum beni tanıdınmı da dangul dungul konusuyorsun
Ne alakası var adam diyor ki 9400F'i kullanabileceğim bir anakart B360M pro VD/VH de buna uygun bir anakart ve o sitelerdeki yazan şeyler kimin umrunda gören diyecek insanlar oralara bakarak anakart alıyor. :D Ses ile alakalı bilgiler filan bile var ki insanlar B450 max modellerinde ses çıkışı filan mı yok diyorlardı galiba. ? ? ? ? ? neyse kısaca saçmalıyorsun. :D bu anakartla rahatlıkla kullanabilir fazladan parasını haram etmeye gerek yok ki o kadar bütçe de yok zaten.