Eğer birden böyle olmaya başladıysa (bilgisayarı bozacak herhangi bir şey yapmadıysanız) bilgisayarı kapatıp ~5-10dk bekleyip tekrar açın. Düzelmiş olacaktır.Bilgisayarı açarken böyle olmuyordu ne yapmaliyim
Olmadı reyizEğer birden böyle olmaya başladıysa (bilgisayarı bozacak herhangi bir şey yapmadıysanız) bilgisayarı kapatıp ~5-10dk bekleyip tekrar açın. Düzelmiş olacaktır.
Bilgisyar hangi pozisyonda öyle olduOlmadı reyiz
Pozisyon derkenBilgisyar hangi pozisyonda öyle oldu
Bilgisayarı açarken böyle olmuyordu ne yapmaliyim
Bir flash belleğe win10 boot atıp yapabilirmiyimBilgisyar hangi pozisyonda öyle oldu
Ben hp laptopda bu sorunu yaşadım skat pozisyonda laptopu kullanırsanız hdd ve ssd oto res atıyorPozisyon derken
Anladığım kadarıyla benim pc win10 olduğu diskten başlamıştı ve başlatmak için de flaş belleğe senin attigin usulden indirip atmam gerek sonra orda yazanları yapcam teşekkürler pc bozuldu santimWindows'u önyüklerken "An operating system wasn’t found (Bir işletim sistemi bulunamadı)" hatası - Microsoft Desteği
Windows'u önyüklemeye çalışırken şu hata iletisini alıyorsunuz: An operating system wasn’t found (Bir işletim sistemi bulunamadı). Try disconnecting any drives that don’t contain an operating system (Bir işletim sistemi içermeyen tüm sürücüleri çıkarmayı deneyin). Press Ctrl+Alt+Del to restart...support.microsoft.com
Buraya bir göz atmanı tavsiye ederim.
Nasil yapılacağımi bilmiyorum ama arkadaş url attı orda ne yapmam gerektiği yaziyorBen hp laptopda bu sorunu yaşadım skat pozisyonda laptopu kullanırsanız hdd ve ssd oto res atıyor
Sorun çözülmüşe benziyorAnladığım kadarıyla benim pc win10 olduğu diskten başlamıştı ve başlatmak için de flaş belleğe senin attigin usulden indirip atmam gerek sonra orda yazanları yapcam teşekkürler pc bozuldu santim
Mesaj otomatik birleştirildi:
Nasil yapılacağımi bilmiyorum ama arkadaş url attı orda ne yapmam gerektiği yaziyor