Amy Winehouse Öldü!

ChichoSakamoto

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Amy Winehouse Öldü!

Geçen ay İstanbul da dahil olmak üzere bir dizi konserini iptal eden sıradışı şarkıcı Amy Winehouse'un Londra'daki evinde ölü bulunduğunu açıkladı.

byharby

Profesör
Reaksiyon puanı
21
Bu üzücü olay hakkında neler düşünüyorsunuz? ---> Ecel

TBM

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
358
uyuşturucu

watchers

Doçent
Reaksiyon puanı
9
Gittiği Yerde Sıcak Karşılanacaktır eminim

ReDo

Rektör
Reaksiyon puanı
91
Darısı sırası gelenlere,ALLah rahmet eylesin.

orcnd

Dekan
Reaksiyon puanı
255
televizyonda görünce çok üzüldüm hatta kısa bir süre anlamak istemedim. hep düzelir iyileşir diye beklemiştim ama ne yazık ki olmadı.

kendi gitti şarkıları kaldı
[video=youtube;b-I2s5zRbHg]http://www.youtube.com/watch?v=b-I2s5zRbHg&ob=av2n[/video]

HapS

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
63
hayatını kaybeden kişi seda sayan değil amy winehouse o yuzden birazdaha dikkatli bir başlık atsaydınız keşke "öldü" çok kötü olmuş biraz daha yumuşak olunabilirdi neden nasıl ve ne şekilde hayatını kaybettiği kimseyi ilgilendirmez sonuç olarak hayatını kaybetti üzüldüm, efsane olacak winehouse Allah rahmet eylesin cennete şarkılar söylesin

preferst

Profesör
Cezalı
Reaksiyon puanı
30
hayatını kaybeden kişi seda sayan değil amy winehouse o yuzden birazdaha dikkatli bir başlık atsaydınız keşke "öldü" çok kötü olmuş biraz daha yumuşak olunabilirdi neden nasıl ve ne şekilde hayatını kaybettiği kimseyi ilgilendirmez sonuç olarak hayatını kaybetti üzüldüm, efsane olacak winehouse Allah rahmet eylesin cennete şarkılar söylesin

Çok saçma bir mesaj olmuş. Ne kadar sevmesem de Seda Sayan örneği gereksiz ve abes bir örnek. Amy Winhouse insanda Seda Sayan değil mi? Ayrıcca ne yazılacaktı. Hakkın Rahmetine kavuştu mu? Eleştiri yapmak için eleştiri yapmayın komik oluyor.

byharby

Profesör
Reaksiyon puanı
21
Az daha ıkınsalar bu merhum için melek gibiydi diyecekler.

zuvay nidya

Doçent
Reaksiyon puanı
8
pek muhterem shiftdelete mod'ları admin'leri sitemiz teknoji ve gündemle alakalı haberleri anasayfadan veriyor tabi önemli olanları ancak amy winehouse'un ölümünü anasayfadan verirken geçenlerde şehit verdiğimiz 13 vatan evladı unutuldu sanırım yada uyuşturucu bağımlısı amy kadar önemli olmadığını düşünmediniz sanırım

M.Şamil CAN

Dekan
Reaksiyon puanı
105
pek muhterem shiftdelete mod'ları admin'leri sitemiz teknoji ve gündemle alakalı haberleri anasayfadan veriyor tabi önemli olanları ancak amy winehouse'un ölümünü anasayfadan verirken geçenlerde şehit verdiğimiz 13 vatan evladı unutuldu sanırım yada uyuşturucu bağımlısı amy kadar önemli olmadığını düşünmediniz sanırım

Mükemmel bir konuya değinmişsin...

DarKeN

Profesör
Reaksiyon puanı
88
Çok bile dayandı ben daha geçen sene gider diyordum kısmet bu seneyeymiş [MENTION=63481]zuvay nidya[/MENTION] sana katılıyorum kesinlikle çok haklısın.

speedy

Doçent
Reaksiyon puanı
2

İşte buna cevap verin nasıl verecekseniz, hit almak adına gereksiz haberlerle dolmuş siteniz.

topalsolucan

Rektör
Reaksiyon puanı
555

afişe bastır sokağa çık. o derece...

x_large

Asistan
Reaksiyon puanı
3
fani dünya da yeterince uçmuştu bakalım öbür dünya da hesabını verebilecek mi.

Altair

Doçent
Reaksiyon puanı
18
Kesinlikle bu site teknoloji dışında herşeyi anasayfasına koyar oldu.

Ghost34

Profesör
Reaksiyon puanı
2
hit almak bu kadar mı önemli oldu yahu..

1907

Profesör
Reaksiyon puanı
2
[MENTION=63481]zuvay nidya[/MENTION] nın dediklerini şehit haberiyle ilgili konuya yazmıştım kınama istemiştim forumdan ya mesajım onaylanmadı yada okunmadı
Evet siyaset yasağı diyorsunuz anladık forumdaki konuya izin vermezsin ama anasafyada yayınlarsın kınamanı.

Makale bölümünde haber yapılmasının ardından bu sitenin saygınlığını düşünmeye başladım ya siz?

blgram

Profesör
Reaksiyon puanı
18
ohoooo eğer yakınınızda gelişen olaylara üzülmeyip tee elin ingilterede ki haberlerine üzülüyorsanız özür dilerim ama bu baya bir salaklık oluyor .Tamam insanız hangi ırktan olursa olsun birini ölümüne üzülmemiz normal ama ebe kardeşim çevrende onlarca olay gerçekleşiyor senin umrunda değil ama amerika da şu olmuş yok ingiltere de şu olmuş hepsinden haberimiz var . Önce bir kendimizi tanıyalım değil mi ??
Lisede okurken Amerikada başkanlık seçimlerini obama kazandıydı bizim sınıftaki kızlar sevindiydi şuursuzca obama kazandı yaşasın felan diyerek . Dedim ki içimden demek ki beyinsiz insanlar böyle oluyormuş .

moz

Doçent
Reaksiyon puanı
5
Onu beğenenler onun gibi olsun ve onun gittiği yere gitsin işeallah..!!

ahsen2

Cezalı
Cezalı
Reaksiyon puanı
2
bulutların arasında uçup, melekler gibi gitti.bu kıza ne kadar üzüldüğümü anlatmam mümkün değil.insanlar ne kadar merhametsiz olmuş, şu yazılanları okuduktan sonra bu ülkede yaşadığımdan utanıyorum.bu kadar yüce bir sesten ,bu kadar büyük bir yetenekten anlayan ne zaman çıkacak bizim garip memlekette bilmem ki?

Yasuobilal2007

Profesör
Reaksiyon puanı
952
Öf be bir efsane daha gitmişti f
Mesaj otomatik birleştirildi: