Amsn Kamera Açm Sorunu

pc_manyak

Doçent
Reaksiyon puanı
24
Arkadaşlar Linuxta Amsnde Kamera Açılmıyor Ubuntu Denemiştim Açılmıyordu Davet Yolluyorum Ama Açılmıyor Veyas geri çevriliyor.PArdus 2011 Çıkınca Geçmeyi Düşünüyorum Bu Sorunun Bi Çözümü Yok MU

Al Arabi

Profesör
Reaksiyon puanı
43
Empathy ile şu an görüntülü ve sesli görüşme yapılabilmekte. Amsn ile şu an yapılamıyor diye biliyorum...

Al Arabi

Profesör
Reaksiyon puanı
43
Muhtemelen deposunda vardır, yani kuruluyordur.

shakal

Profesör
Reaksiyon puanı
29
el arabi sen eminmisin embathy ile msn live ile sesli kamerali görüs yapilabildigine sahsen bu cok önemli ,bu empatyh aslen pidgin degilmi

Al Arabi

Profesör
Reaksiyon puanı
43
el arabi sen eminmisin embathy ile msn live ile sesli kamerali görüs yapilabildigine sahsen bu cok önemli ,bu empatyh aslen pidgin degilmi

Empathy, msn live ile sesli ve görüntülü görüşme yapabilmekte. Ubuntu tr forumundan doğruluğunu kontrol edebilirsin.

Krazky

Profesör
Reaksiyon puanı
45
Empathy ile empathy arasında sesli ve görüntülü görüşme yapılabiliyor mu?

Empathy ile Windows Live Messenger arasında sesli ve görüntülü görüşme yapılabiliyor mu?

Empathy ile aMSN arasında sesli ve görüntülü görüşme yapılabiliyor mu?

aMSN ile aMSN arasında sesli ve görüntülü görüşme yapılabiliyor mu?

aMSN ile Windows Live Messenger arasında sesli ve görüntülü görüşme yapılabiliyor mu?

Yani son durum nedir? Yeniden Ubuntu'ya geçtim.

heavymental

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
linuxtan hicbir msn programıyla windows live messenger kullanan biriyle sesli goruntulu görüşmek şu an mumkun degil ama skype kullanarak sesli kameralı gorusulebiliyor rahatlıkla