Amper düşük olduğu için sıkıntı çıkacağını düşünüyorum.Merhabalar
Kullandığım ekran kartı msi gt1030 aero itx fanı bozulduğu için yeni fan almak istiyorum içindeki fan 12v 0.28A , alıcağım fan 12v 0.20A herhangi bir sıkıntı olurmu ?
kesin bilgin varmı acaba ?Amper düşük olduğu için sıkıntı çıkacağını düşünüyorum.
Şöyle düşün senin gözlerinin amperi 0.28 gözlerin bozuldu kör oldun, yeni göz takacaklar 0.20 amper olan bir göz takarlarsa iyi görebilir misin?kesin bilgin varmı acaba ?
kankam bana kesin bilgi lazım bende tahmin ettim olmaz diye , olup olmadığını öğrenmek için (kesin bilgi için) buraya sordumŞöyle düşün senin gözlerinin amperi 0.28 gözlerin bozuldu kör oldun, yeni göz takacaklar 0.20 amper olan bir göz takarlarsa iyi görebilir misin?
Farklı olursa ne olur acaba yinede düzgün çalışırmı?Alacağın fanın devir sayısı orijinal fanın devir sayısı ile aynı ise sorun çıkarmaz
Uygun uygun mm olarak o yönde sıkıntı yokO e.kartı ısınan bi kart değil. Tak kullan,hiç bi şey olmaz. Ama, fan, ölçü ve yerine montaj olarak uygunmu.
Kullan o zaman.Uygun uygun mm olarak o yönde sıkıntı yok![]()
Farklı olursaFarklı olursa ne olur acaba yinede düzgün çalışırmı?
Farklı olursa daha az devirde çalışacak ve uygun olmayacaktırFarklı olursa ne olur acaba yinede düzgün çalışırmı?
nasıl uygun olmaz yani çalışmazmı hiç ? cevap yazanların bi kısmı olur bi kısmı olmaz demiş kesin bilgisi olan kim acabaFarklı olursa
Farklı olursa daha az devirde çalışacak ve uygun olmayacaktır
Çalışır ama orjinali gibi verim alamazsın, daha yavaş çalışacaknasıl uygun olmaz yani çalışmazmı hiç ? cevap yazanların bi kısmı olur bi kısmı olmaz demiş kesin bilgisi olan kim acaba
ha teşekkürler biliyorum aynı verim olmaz tabikide sadece fanı ekran kartına takınca hiç dönmezse felan diye endişelenmiştimÇalışır ama orjinali gibi verim alamazsın, daha yavaş çalışacak