Xiaomi mi note 10 lite almayı düşünüyorum amoled ekranın kullanım süresi az diyolar günde 3 4 saat oyun oynayan birisiyim sizce almalımıyım beni 3 4 sene idare edecek bir telefon arıyorum xiaomi mi note 10 lite beni idare edermi
Peki sıkıntı cıkarırmıpalavra amoled ekranı az güçle çalışıp batarya performansını artırmak için geliştirildi lcd den daha az güçle çalışıyor.
+1palavra amoled ekranı az güçle çalışıp batarya performansını artırmak için geliştirildi lcd den daha az güçle çalışıyor.
Amoled ekranın batarya verimliliği ips panelden daha iyi.Ips panel daha verimli diyenler bariz sallamış.Mi note 10 lite güzel cihaz snapdragon 730g ile 4 yıl götüreceğini düşünüyorum.Mi note 10 lite dan şüphen varsa 4500 tl ye kıyıp P30 al.Xiaomi mi note 10 lite almayı düşünüyorum amoled ekranın kullanım süresi az diyolar günde 3 4 saat oyun oynayan birisiyim sizce almalımıyım beni 3 4 sene idare edecek bir telefon arıyorum xiaomi mi note 10 lite beni idare edermi
eder niye etmezsinXiaomi mi note 10 lite almayı düşünüyorum amoled ekranın kullanım süresi az diyolar günde 3 4 saat oyun oynayan birisiyim sizce almalımıyım beni 3 4 sene idare edecek bir telefon arıyorum xiaomi mi note 10 lite beni idare edermi