Amiral gemileri hakında görüşleriniz.

Licerof035

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Arkadaşlar çoğu yerde araştırdım anladımki şuan telefon alınmaz yazın sonu en uygun zaman olarak belirtiliyor şuan amiral gemilerinden one yi kullanmadım bir tek geçen gün otobüste gidiyorum adam yanımda oturuyor cebinden s4 çıkardı dikkatimi çekti bakıyorum adam 3g li görüşme yapıyor bu kadarmı kötü ses verir bi telefon s4 ten soğudum z ise çok kasıntılar oluyor bu yüzden soğudum her 3 markada yazın sonunda bombayı patlatacak gibi sony den honami ve togari yi sızdırmışlar phablet htc den t6 yı sızdırmışlar samsung ta zaten açıkladı eylülde note3 ü çıkartıcak şuan 3310 kullanıyorum bazı ortamlarda çıkarmaktan utansamda yazın bende bombayı patlatıcam eğer aceleniz yoksa benim gibi yapın tavsiyem sony şuana kadar çıkardığı en iyi kamerayı koyucakmış telefonu htc ve samsung bi açıklama yapmamış okuduğunuz ve dikkate aldığınız için çok teşekkürler :)

Ɲevermore

Profesör
Reaksiyon puanı
249
Galaxy S4 alacağım ben gelecek hafta ki iPhone 5 kullanan biri olarak geçeceğim . Note 3'ün galaxy s4'ten öyle ahım şahım özellikleri olacağına inanmıyorum.Sony her zaman androiddeki yarışına LG ile birlikte geride kalmıştır.Androiddeki yarış Samsung ve HTC arasındadır.Sony istediği kamerayı koysun donanım kötü olduktan sonra neye yarar ki? Galaxy S4 kamerası ile çekimlerde HTC One'ı bariz geçiyor.Ama ses konusunda HTC en iyi telefon.Tasarıma gelince HTC daha iyi.Ama donanımsal olarak baktığımızda Exynos Octa ile S4 şu an birinci durumda.

Licerof035

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Mikrofon ve hoparlör s4 te fiyasko kardeşim o yüzden tavsiye etmem :)

pilger

Doçent
Reaksiyon puanı
11
3310 çıkarmaktan utanıyorsan ayıp sana asıl senin elinde 3310 varken yanında birisinin s4 çıkarmaktan utanması lazım :D

- - - Mesaj Güncellendi - - -

3310 çıkarmaktan utanıyorsan ayıp sana asıl senin elinde 3310 varken yanında birisinin s4 çıkarmaktan utanması lazım :D
[MENTION=348652]Licerof035[/MENTION]

Platon

Asistan
Reaksiyon puanı
2
Beklersen hiçbir şey alamazsın.
Daima ondan daha iyisi çıkacaktır.
Aslında firmaların elinde teknoloji birikti.
Birden tüketmemek için, ekmeği yağlı yemek için şimdiye kadar yavaş yavaş bu teknolojileri piyasaya sürüyorlardı.
Ama rekabet öyle kızıştı ki, artık sabredemiyorlar.
Birbiri ardına amiral gemilerini piyasaya sürüyorlar.
Bu nereye kadar sürer öngörebilmek mümkün değil.

Beklersin.
Ama o beklediğin telefonlar da mükemmel olmayacak.
İlla ki sorunları olacak.
Sen yine daha iyisini bekleyeceksin.
Sonunda iyiyi beklerken kötüye kalacaksın.
Bu hep böyle olur nedense :)

Ɲevermore

Profesör
Reaksiyon puanı
249
Olacağı yok ama insan bekliyor işte :D :lol:

Kadima

Rektör
Reaksiyon puanı
841
konu tavsiye almaktan çok tavsiye vermekle ilgili olmuş :D

S

SDN Okuru

SDN Okuru
s4 al ben aldım memnumum görüntülü ne kadar konuşuyorsun orasıda var aldığımdan beri aklıma gelmedi bile oyun kamera hız pil herşeyiyle mükemmel. plastik diyenlerede aldırma kırılmıyor en azından ısınma sorunuda diğerlerine görü daha az

Licerof035

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Konu başlığıyla ilgili bir yanılma olduysa özür dilerim sitede biraz yeniyimde bilmiyorum ya tereddütlüyüm arkadaşlar 3310 dan utanıyorum açıkcası biri yanımda dokunmatik bi telefon çıkarınca bile ben gelen mesajları cevaplamıyorum biri telefonumu görcek diye ama yaz sonundada ben onların havalarını söndürücem kararlıyım :D

Ay Parçası

Profesör
Reaksiyon puanı
27
bir tanede ben patlatacam var mı daha ötesi al kardeşim al sende al helal olsun :laugh:

Licerof035

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
okulda millet ismim mehmet mesaj gelince arkadaşlar dikkat edin mehmet ıphone sini çıkarıyor diye dalga geçiyorlar ama sessiz duruyorum derlerya sessiz durundan kork aynen öyle seneye görüşürüz :D

BthnYlmz09

Profesör
Reaksiyon puanı
5
[MENTION=348652]Licerof035[/MENTION] Tamam onu şeaparız ya :D

Uakbacakcom

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Dediğin gibi bu aralar bir telefon alınmaz ben general mobile planet aldım gayette memnunum kasım aralık gibi yeni telefon alıcam general mobileyi anneme vericem ohh rahat :)

DumDumaq

Dekan
Reaksiyon puanı
9
sallıyosun bıraz sesın az gelmesı başka bozuk gelmesı farklı ya boş keseden sallaamayın

Licerof035

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
[MENTION=322625]DumDumaq[/MENTION] Kardeşim ben duyduğumu söylüyorum valla sesi çok kötüydü kalite olarak, yazın sonunda herkez patlıyor haaa :D